Menu
politi
Illustrasjonsbilde

Politiet «hang i strikken»

Krakilsk jente, høytlydte fester, slagsmål og annen form for ordensforstyrrelse. Her kan du lese mer om nattens hendelser. Patruljene har «hengt i strikken» i natt, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes hos politiet.

Av Egil M Solberg | 14.09.2014 09:51:04

00.10: En 19 år gammel jente ble innbrakt fra sentrum av Haugesund. Hun var full og krakilsk. Dermed ble det innsettelse i arresten. Hun anmeldes for ordensforstyrrelse. Jenta nektet også å oppgi navn, forulempet en tjenestemann, samt utførte skadeverk da hun sparket til og skadet en taxi.

01.20: En 32 år gammel mann ble innbrakt fra Indre kai og innsatt i drukkenskapsarrest. Han anmeldes for ordensforstyrrelse da han hadde slått til en vakt etter å ha blitt nektet adgang.

02.10: En 20 år gammel mann var ufin mot vakter på et utested på Indre kai. – Han var full og passe dum, men fikk likevel muligheten til å tutle seg hjem, sier operasjonsleder Tornes. Han ble imidlertid bortvist fra sentrum for resten av natten.

Det gikk imidlertid kun få minutter før han innlot seg i krangel med andre. – Da var det slutt og mannen måtte overnatte i arresten. Han er også anmeldt for ordensforstyrrelse og for å nekte å etterkomme pålegg gitt av politiet, sier Tornes.

03.20: En mann meldte at han var blitt slått ned av tre ukjente personer uten noen foranledning i Karmsundgata i Haugesund. Mannen hadde mulig brudd i nese. Gjerningspersonene hadde forsvunnet ved politiets ankomst. Politiet fraktet fornærmede til legevakten. Saken anmeldes i ettertid.

– Patruljene i store deler av distriktet har ”hengt i strikken” i tidsrommet 23-04. Det har vært mange høylydte fester, slagsmål og annen form for ordensforstyrrelse. Dette var saker hvor forholdene ble ordnet på stedet, fester er avsluttet og eventuelt berusede personer har blitt fraktet hjem. Verst har det vært i Haugesund, Karmøy og Stord, skriver Tornes i politiloggen.