Menu
Politi

Politiet fikk sitt å gjøre

Trafikkulykke med promille, Slo dame i ansiktet, forulempet tjenestemann, urinering på offentlig sted, overstadig på kaien, bortvisning og slagsmål. Dette er overskrifter fra politiloggen.

Av Egil M Solberg | 13.08.2016 09:28:48

Overstadig på kaien
En mann i 40-årene ble plukket opp av politiet på Indre Kai i Haugesund ved 23.10-tiden. Han var overstadig beruset og kunne ikke ta vare på seg selv. Han fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

Overstadig på kaien
En beruset 54-åring ble innbrakt fra et utested i sentrum av Haugesund ved 00.10-tiden. Han ble innsatt i arrest og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet. Han var også utagerende, hissig og forulempet offentlig tjenestemann.

Urinering på offentlig sted
En beruset 31 år gammel mann bla innsatt i drukkenskapsarresten etter at han urinerte på Indre kai og ikke etterkomme pålegg gitt av politiet. Hendelsen skjedde ved 00.50-tiden.

Slo dame i ansiktet
En 26 år gammel mann slo en 27 år gammel dame i ansiktet inne på et utested i Haugesund ved 02-tiden i natt. Damen har muligens fått brudd i nesen av slaget. Politiet har fått navn på gjerningsmannen og han vil bli anmeldt.

Bortvisning og slagsmål
En 25 år gammel mann ble ved 02.40-tiden i natt bortvist fra Haugesund sentrum etter at han innlot seg i slagsmål med en annen person. Ingen skal ha blitt skadet.

Trafikkulykke med promille
25-åringen som ble bortvist kjørte av veien i beruset tilstand ved Årabrot i Haugesund like etterpå. Det var ved 02.55-tiden at nødetatene rykket ut til stedet. Utforkjøringen skjedde på fylkesvei 47. Han var alene i bilen og var ikke skadet.