Menu
Politi

Politiet fikk det travelt i natt

Angrep politipatrulje, urinerte på uterestaurant, stakk av fra kontroll, nektet å gå hjem, førerkortbeslag, berusede tenåringer og mann var ufin i snakketøyet. Politiet fikk det travelt i natt.

Av Egil M Solberg | 17.10.2015 10:11:04

Førerkortbeslag
Det ble avholdt laserkontroll i Birkelandsvegen i Sauda fredag kveld. En bilfører ble i den forbindelse fratatt førerkortet. Vedkommende kjørte 97km/t i 50-sonen. Føreren av bilen hadde fått førerkort for mindre enn én uke siden.

Berusede tenåringer
Ved midnatt ble det meldt om at mange berusede tenåringer befant seg på Indre kai i Haugesund. Politiet fulgte opp de unge sammen med Natteravnene og andre gode krefter.

Ufin i snakketøyet
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i 00.20-tiden i natt. Han var beruset og plagsom for andre. Han var også ufin i snakketøyet overfor politiet.

Stakk av fra kontroll
En 18 år gammel mopedfører nektet å stanse for kontroll på Stord ved 00.30-tiden i natt. Mannen ble gjenkjent av patruljen og oppsøkt på bopel. Her ble hans førerkort beslaglagt.

Ville ikke høre på politiet
En 31 år gammel mann ville ikke høre på politiet da han ble pålagt å gå hjem fra Haugesund sentrum i natt. Ved 01.40-tiden ble han innbrakt til arresten og anmeldt.

Urinerte på uterestaurant
En 24 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund i natt, etter at han urinert inne på en uterestaurant ved Indre kai. Det var ved 02.50-tiden at mannen valgte å ta ned buksene og urinere mellom restaurantgjestene. Mannen er anmeldt.

Angrep politipatrulje
En 38 år gammel mann gikk til angrep på en politipatrulje i Haugesund sentrum ved 03.10-tiden i natt. 15 minutter tidligere ble mannen bortvist fra sentrum etter en krangel med dørvakter på et utested. Mannen ble pågrepet og satt i arrest.