Menu

Spesielle oppdrag for politiet

Høylytt seksuell aktivitet, rykket ut på peisfyring, høy musikk, slagsmål og andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 05.06.2016 05:58:46

Mye høy musikk
Det ble en hel del henvendelser på høy musikk til politiet i natt. Ordensmaken gikk lørdag kveld tidelig ut og oppfordrer folk til å trekke inn og dempe seg.

Anmeldelser i Sand
Det ble to anmeldelser for drikking på offentlig sted under Ryfylkedagane på Sand i natt. Arrangement har ellers gått bra så langt, opplyser operasjonslede hos politiet.

Sommernatt med fyr i peisen
Da nødetatene i natt rykket ut på melding om røykutvikling fra en leilighet nord i Strandgata (214) i Haugesund, møtte de en mann utenfor mens røyk veltet ut av huset. Røykdykkere tok seg inn og sjekker. Da fant de ut at mannen hadde fyrt opp i en ovn. Røyken skyldtes feilaktig fyring i vedovnen. Ingen personer kom til skade.

Høylydt seksuell aktivitet
Politiet rykket i natt ut til en adresse i Haugesund hvor det ble meldt om husbråk. Ved nærmere undersøkelse viste det seg å være snakk om seksuell aktivitet med vel høyt lydnivå. Dette var ingen utpreget politisak, opplyser operasjonsleder hos politiet.

Slagsmål i sentrum
En 27 år gammel mann ble innsatt i drukkenskapsarrest ved 03.40-tiden i natt etter at han gikk løs på andre i sentrum av Haugesund. Mannen var den aktive parten i slagsmålet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Mange bortvisninger
Det har i løpet av natten vært en rekke bortvisninger av berusede mennesker. De flest fra sentrum av Haugesund, opplyser politiet.