Menu

Overtar ansvaret for Fjord Motorpark

André Kidess (48) overtar stafettpinnen i Fjord Motorpark AS etter Arvid Grimstvedt.

Av Egil M Solberg | 14.06.2017 09:59:35

Dette ble klart etter den ordinære generalforsamling i går kveld, da Arvid Grimstvedt ikke stilte til gjenvalg.

André Kidess har vært engasjert i motorsport på Haugalandet i mange år. Først i NAF Haugesund og senere i NMK Haugaland, som foresatt for sine barn innenfor gokartsporten. Kidess arbeider til daglig som finansdirektør (CFO) i Steinsvik Group AS. Han er utdannet siviløkonom fra BI i finans og med senere påbygging ved Norges Handelshøyskole som statsautorisert revisor.

Foruten finans og økonomi har han bred erfaring i forretningsutvikling, strategi og ledelse. I tillegg har han i en årrekke hatt ulike styreverv i flere selskap.

Valgkomitéen la vekt på finansiell kompetanse og som vil være svært viktig i neste fase, etter at kommunen har gjennomført nødvendig grunnerverv i henhold til inngått avtale.

I gårsdagens generalforsamling takket Arvid Grimstvedt alle representantene fra klubbene for fantastisk støtte og tillit i alle disse årene med frivillig dugnadsarbeid.

Grimstvedt har vært styreleder siden 2010 og uttrykte tiden var inne for å slippe til nye krefter og vise at Fjord Motorpark er et ideelt foretak med Norges aller største samling av frivillige organisasjoner hvor det er mange dyktige personer involvert som vil drive idrettsarenaprosjektet videre fremover.

Grimstvedt vil fortsatt bidra i prosjektet som styremedlem i datterselskapet Fjord Motorpark Eiendom AS.