Menu
solarium

Overnattet i solstudio

En ung kvinne ringte nødtelefonen og var bekymret for en mannlig venn som hun hadde mistet i Haugesund ved 03.50-tiden i natt. Mannen ble etterhvert funnet sovende i et solstudio.

Av Egil M Solberg | 31.10.2015 11:09:51

Den unge jenta som ringte politiet, var bekymret for mannen siden han var alkoholpåvirket og ikke kledd for å overnatte ute.

– Politiet delte hennes bekymring og var innstilt på å etterkomme hennes ønske om hjelp til å lete etter han, men før en leteaksjonen kunne starte fikk politiet melding fra en annen person – som hadde funnet en sovende mann inne på et solstudio i Austmannavegen, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan hos politiet.

Beskrivelsen av den sovende mannen passet på mannen som var meldt savnet. Politiet kontaktet dermed kvinnen igjen og fortalte henne hvor hun kunne hente sinn venn.

– Vi regner med at det var riktig mann, for vi hørte ikke mer fra henne. Siden vi ikke hadde behov for å sende noen patrulje til Austmannavegen, vet vi ikke noe om hvor lenge mannen hadde ligget i solstudioet. Det er også ukjent for politiet om han hadde rukket å bli både brun og blid, sier operasjonslederen.