Menu

Ordensforstyrrelser i kø

Promillekjøring, bortvisninger, slagsmål og generelt mange ordensforstyrrelser. Politiet har også i natt hatt det travelt. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av admin | 05.07.2014 09:00:07

00.03
En 40 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha lagd problemer på et utested på Indre kai.

01.55
En 35 år gammel mann uten førerkort ble stoppet bak rattet mistanke for kjøring i ruspåvirket tilstand på Åkra. Han hadde to passasjerer i bilen. Han er avhørt og har erkjenner forholdet. Mannen ble også fremstilt for prøvetaking på legevakten.
 
02.10
En 23 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Leirvik på Stord. Han var kraftig beruset og yppet til bråk.

02.12
En 23 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund for resten av natten. Han var beruset og ville ikke fjerne seg fra et utested til tross for at han var uønsket på stedet. Ved 02.30-tiden ble han påtruffet igjen et annet sted i sentrum. Denne gang ble han innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Han vil bli anmeldt for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet.

02.30
En beruset 31-åring, som er godt kjente av politiet fra før, ble bortvist fra sentrum av Hagesund for resten av natta. Han var uønsket og utestengt fra utesteder i Haugesund etter tidligere episoder.

02.30
Det ble meldt om et slagsmål i Skånevik mellom to unge menn. Den aktive parten på 18 år var stukket fra stedet. Han ble imidlertid funnet igjen ved 03.15-tiden. Han ble gjort kjent med at han vil bli anmeldt av politiet for ordensforstyrrelsen og ble pålagt å forlate området for resten av natta.

03.30
Politiet i Skånevik ble gjort oppmerksom på at en person var slått bevisstløs. Gjerningsmann ble pågrepet på stedet. Det var en 25 år gammel mann som var slått i bakken av en 24-åring. Han hadde vært bevisstløs en stund da politiet kom til stedet og ble tatt hånd om av ambulanse. Flere vitner ble avhørt på stedet. Mistenkte er en lokal mann. Han ble transportert til arresten i Haugesund og innsatt i varetekt. Skadeomfanget er ukjent.

03.40
Politiets operasjonssentral fikk inn telefon om at en person var skallet ned i Haraldsgata i Haugesund. En politipatrulje kjørte til stedet og pågrep gjerningsmann, en 29 år gammel mann fra Haugesund. Han er ikke helt ukjent for politiet fra før. Flere vitner pekte ut mistenkte og fornærmede ønsket å anmelde legemsfornærmelsen. Mistenkte ble innsatt i varetekt.

Av Egil M Solberg | 05.07.2014 kl.09:00