Menu
Kristin Hafstad Stokka, ny festivalsjef i Vikedal Roots Music Festival.

Ny festivalsjef i Vikedal

Vikedal Roots Music Festival kan konstatere at festivalen vil få oppleve sitt 20. år som festival, etter at den i 2017 gjekk med et solid overskudd. Nå overtar Kristin Hafstad Stokka som festivalsjef.

Av Egil M Solberg | 23.11.2017 20:22:14

Underskuddet fra 2015 er snudd til positiv egenkapital. Samtidig går Kristin Hafstad Stokka (25) inn som ny festivalsjef, og overtar dermed etter Jarle Nes.

Kristin har, til tross for ung alder, lang fartstid i festivalen. Allerede som 17-åring startet hun som artistvert backstage.

– Jarle Nes og Bjørn Morten Stokka går begge ut av styret i år, og har lang fartstid i rootsen. De er to av de som er årsak til at vi fortsatt kan drive festivalen videre, og nå har de virkelig fortjent en pust i bakken, seier Kristin Hafstad Stokka i en pressemelding.

Fremover skal festivalen satse på ren Roots-musikk de neste årene. De lover et spennende og solid program i 2018.

The Waterboys, som også besøkte festivalen i 2001, vil være headliner på fredagen.

– Vi har prøvd å hente inn talenter fra både Norge og andre land, hovedsaklig Skottland/England/Wales. Målet vårt er at folk skal kunne møte opp på festivalen uten å kjenne til artistene, men likevel få seg ei overraskelse og en god opplevelse, skriver festivalsjefen i en pressemelding.

Festivalen blir arrangert i Vikedal 12. -15. juli 2018.