Menu

– Norges koseligste festival

Vi tør påstå at Safe as Milk er Norges koseligste og mest ambisiøse minifestival for eventyrlysten musikk. I år feirer vi faktisk vårt ti års jubileum, og det er vi ikke så rent lite stolte av. Det sier arrangørene av Safe as Milk.

Av admin | 06.06.2008 15:30:13

– Vi slår på slår på stortromma med et program som er identisk med den øverste del av ønskelista vår, skriver arrangørene i en pressemelding.

Safe as Milk festivalen byr på to lyse sommerkvelder i et mørklagt naust på kaikanten i Haugesund med vennlige mennesker og utfordrende musikk uten redningsvest og sikkerhetsnett.

– I tillegg viderefører vi tradisjonen med konsert på Røvær Skole lørdag formiddag, og søndagsmatiné i Kulturkirken Skåre.

– Det blir motorisk rock fra den japanske jentetrioen ?Nisennenmondai?, og intens orgelbrus i Kulturkirken Skåre med Nils Henrik Asheim og Lasse Marhaug. Pamelia Kurstin er en av verdens ypperste utøvere på theremin. Rumble In Rhodos er etter vår mening Norges beste liveband om dagen. Trommelegenden Han Bennink skal spille solokonsert på Røvær Skole, og  vår Sonic Youthfavoritt Lee Ranaldo spiller solo i Norge for andre gang.

– Dette er bare noen få av de mange godbitene vi presenterer i år. Flere av artistene spiller som vanlig sine første konserter på norsk jord på vår festival!

Av Helge Bro Matland | 06.06.2008 kl.15:2