Menu
Politi

Nok tull i natt

Truet familie med kniv, sprukket leppe, kvinne med narkotika, brann på Fitjar, yppet til bråk og kjøring uten mopedførerbevis. Dette er blant overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 30.04.2017 06:07:30

Uten mopedførerbevis
En 17 år gammel mopedfører ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i natt. Gutten ble stanset på Stord ved 23.40-tiden lørdag kveld.

Yppet til bråk
En 20-år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha yppet til bråk i natt. Politiet valgte å sende mannen hjem ved 02.15-tiden.

Brann på Fitjar
Det oppsto brann i terrenget ved Fitjar Mekaniske verksted i natt. Rundt 100 kvadratmeter gress og lyng ble avsvidd. Årsaken til brannen som ble meldt ved 02.35-tiden i natt, er ukjent.

Kvinne med narkotika
En kvinne i 20-årene er anmeldt for bruk av narkotika i Haugesund i natt. Hun var ute av stand til å ta vare på seg selv da politiet traff henne. Hun ble satt i arrest etter at nødvendige prøver var tatt i 02.55-tiden.

Truet familie med kniv
En tenåring truet familie og kamerater på Karmøy med kniv i natt. Politiet rykket ut til stedet og pågrepet gutten uten dramatikk. Han ble innsatt i arrest ved 03.35-tiden i natt.

Sprukket leppe
Det ble meldt om slåssing ved Haga på Stord i 04.40-tiden i natt. En person endte opp med en sprukket leppe i slagsmålet. Der er usikkert om fornærmede vil anmelde saken, opplyser politiet.