Menu

Nok fyll og tull

Både kvinner og menn har vært i politiets søkelys i forbindelse med ordensforstyrrelser i natt.

Av Egil M Solberg | 16.04.2017 05:57:08

Overstadig kvinne
En beruset jente som ikke var i stand til å ta vare på seg selv, ble tatt hånd om av politiet i Haugesund i natt. Jenta var overstadig beruset og ble overlatt til en foresatt.

Utagerende dame
Politiet måtte i natt gripe inn overfor en beruset og aggressiv dame på et utested i Haugesund i natt. Damen ble tatt hånd om av en bekjent og kjørt hjem.

Bortvist – kom tilbake
Det mann fikk pålegg om å holde seg borte fra Haugesund sentrum for resten av natten etter en ordensforstyrrelse i natt. Mannen etterkom imidlertid ikke pålegget. Han ble påtruffet av en patrulje senere på natten. Denne gang ble han innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

Overstadig på utested
Vaktene ved et utested måtte ha hjelp til å håndtere en overstadig beruset person inne på et utested i Haugesund i natt. Mannen var da fullstendig ute av stand til å ta vare på seg selv. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål på Karmøy
Det ble meldt om slåssing på et utested på Karmøy i natt. To personer var involvert. En anmeldelse vil muligens komme i ettertid. De ble begge bortvist fra stedet for resten av natten.

Ville hoppe på sjøen
En kvinne forsøkte å hoppe på sjøen fra Indre kai i Haugesund i natt. Hun ble imidlertid tatt hånd om av vakter på stedet og overtatt av helsevesenet.

Til røntgen etter slagsmål
En person ble skadet i forbindelse med et slagsmål på Stord i natt. To personer var involvert. Begge partene ble avhørt og den ene ble sendt til lege for røntgen og en sjekk. De var begge godt beruset da slagsmålet fant sted. Sak er opprettet hos politiet.