Menu
politi

Nok en travel natt

Overbygg blåste ut i veien og tre veltet over ledninger. Mann i besittelse av kniv, overstadig beruset kvinne tatt, trusler, parkeringsbøter og andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 20.02.2016 10:03:32

Røykutvikling i bolig
Politiet fikk sent fredag kveld inn melding om at det var røykutvikling i en bolig på Vormedal. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet og fikk raskt avklart at røyken kom fra peisen inne i huset. Røyken hadde slått ned fra pipa og det var ingen brann.

Overbygg blåste ut i veien
Deler av overbygget ved en fotballløkke på Torvastad ble blåst ned i natt. Restene fra det knuste overbygget ble liggende igjen i veien. Brannvesenet på Karmøy rykket ut for å sikre det som var igjen av overbygget.

Tre blåste over ledninger
Det ble problemer med strømmen i området Haraldsvang Skeisvatnet i natt etter at et tre veltet over ledninger i området. Haugaland kraft sendte folk ut for å utbedre skadene.

I besittelse av kniv
En mann på Karmøy ble i natt anmeldt for besittelse av kniv. Forholdet ble oppdaget etter at mannens kamerat hadde vært involvert i et slagsmål. Kameraten ble anmeldte for ordensforstyrrelse. Deretter ble begge bortvist fra stedet.

Overstadig med kniv
En overstadig beruset mann ble tatt hånd om av politiet i Haugesund i natt. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen er anmeldt for å være i besittelse av kniv.

Overstadig beruset dame
En sterkt beruset dame ble innsatt i drukkenskapsarrest i natt etter at hun ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv. Det ble ikke utsted noe anmeldelse.

Fremsatte trusler
En kranglete gjest fremsatte trusler mot betjeningen ved et utested på Stord i natt. Mannen var truende ovenfor vaktene. Politiet som rykket ut til stedet, valgte å bortvise mannen for resten av natten.

Slagsmål på utested
En mann ble innsatt i varetekt etter et slagsmål i Haugesund i natt. Flere politipatruljer måtte bistå da et slagsmål brøt ut mellom flere personer på et utested. De involverte ble bortvist fra stedet, men ingen skal ha blitt skadet. Det er mistanke om bruk av narkotika og to personer ble tatt med for en urinprøve etter hendelsen. Forholdet er anmeldt.

Vold mot politiet
En mann ble innsatt i varetekt etter et slagsmål i Haugesund sentrum i natt. Han skal ha slått til en annen mann og under pågripelsen utøvd vold mot politiet. Mannen er anmeldt.

Forulempet tjenestemann
En mann ble innsatt i drukkenskapsarrest i Haugesund. Han er i tillegg anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet, samt for å forulempe offentlig tjenestemann.

Truende på utested
En mann som lager bråk ved utested et utested på Stord i natt, ble innsatt i drukkenskapsarrest. Han var truende og lite samarbeidsvillig. Mannen er også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Parkeringsgebyr i natten
Det er i natt utstedt flere gebyr for feilparkering på Indre kai og i Strandgata i Haugesund. Politiet opplyser videre at de vil følge opp med flere gebyr også i natt.