Menu
Politi

Nok en travel natt for politiet

Ville kaste drosjesjåfør på sjøen, utforkjøring, spiste hamburger under kjøring, promillekjøring, narkotika på utested, ville bite politimann og ordensforstyrrelser. Her er nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.04.2015 07:44:47

20.15 Utforkjøring i Sveio
Det ble meldt om utforkjøring på Gullvegen i Sveio. Ingen ble alvorlig skadet, men bilfører ble tatt med til legevakt for en sjekk.

22.00 Spiste hamburger under kjøring
En bil ble stanset av politiet på Bygnes på Karmøy etter melding fra vitner om vinglete kjøring. Politiet hadde dermed mistanke om promillekjøring, men da de stanset bilen viste det seg at det var undre grunner til den spesielle kjøringen. Mannen spiste nemlig en hamburger på kjøreturen. Han ble gitt en advarsel, men ikke bøtelagt eller anmeldt.

01.00 Utforkjøring i Valevåg
En mann i 40-årene og en mann i 20-årene er begge mistenkt for promillekjøring i forbindelse med at en bil kjørt ut av vegen i Valevåg. Ingen av dem ble skadet, men de ble tatt med til legevakten for en blodprøve.

01.30 Høy musikk i Haugeveien
Politiet fikk inn klager på høy musikk i Haugevegen i Haugesund. En politipatrulje ble sendt til stedet og de fikk gitt ordre om å dempet musikken. De som befant seg på stedet fikk klar melding om at det skulle være ro videre utover natten.

02.00 Ruset på narkotika
Vakter ved et utested i Haugesund måtte ha bistand av politiet etter at en sint gjest oppførte seg utagerende og viste seg å være ruset på narkotika. Mannen som var i 40-årene erkjente bruk av narkotika. Han er anmeldt og ble vist bort fra sentrum.

02.30 Urinering på offentlig sted
En mann i 20-årene er anmeldt av politiet i Kopervik for urinering på offentlig sted. Mannen erkjente forholdet og vedtok et forelegg som han vil få tilsendt.

03.00 Ville bite en politimann
En mann i 30-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt etter en ordensforstyrrelse ved et utested i Haugesund. Da mannen skulle settes inn i arresten forsøkte han å bite en politimann. Han er nå anmeldes for forsøk på vold mot offentlig tjenestemann.

03.15 Ville kaste drosjesjåfør på sjøen
En mann i 30-årene er innsatt i varetekt etter at han ville kaste en drosjesjåfør i Haugesund på sjøen. Det var i forbindelse med betaling at mannen gikk amok. Politiet måtte rykke ut til stedet for å få kontroll på mannen. Han var åpenbart beruset.

03.30 Høy musikk
Det kom inn klager på høy musikk i Haugesund sentrum. En politipatrulje rykket ut til stedet. De festglade lovet å dempe lydnivået, opplyser politiet.

03.45 Farlig parkering
Det kom inn melding om at bil var farlig hensatt ved innkjørselen nord for Sveio sentrum. Bilen sto 15 meter etter avkjørsel fra fylkesvei 47 og kom brått på.

04.00 Urinering i sentrum
En politipatrulje i Haugesund kom over en mann i 20-årene som urinerte i sentrum. Han ville bli anmeldt.