Menu

Nok en travel natt for politiet

Det var mye folk på byen i Haugesund til å være natt til lørdag. Dermed ble det travelt for politiet. Her kan du lese detaljene.

Av admin | 24.05.2014 08:22:49

Kl. 2150Overstadig beruset – Haugesund
Person (28) funnet liggende ”strekk ut” i Haugesund sentrum. Vurdert som ikke i stand til å ta vare på seg selv på grunn av beruselse. Innbringes til drukkenskapsarrest, får sove ut rusen hos politiet. Ingen anmeldelse.
 
Kl. 2230 – Ordensforstyrrelse/urinering – Haugesund
Mann (19) innbrakt fra Haugesund sentrum. Urinerte på offentlig sted og var beruset, hissig og lite samarbeidsvillig. Respekterte ikke pålegg gitt av politiet. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for forholdet.

Kl. 0028 – Berusede personer – Risøy bro

Melding om 2 personer som står oppe på kanten på Risøy bro. Politiet til stedet. 1 mann (25) tatt med til arresten og innsatt i drukkenskapsarrest. Anmeldt for ikke å oppgi personalia og forulemping av offentlig tjenestemann. Den andre personen (20) bortvist fra stedet.

Kl. 0029 – 3 på en moped – Karmøy
Patruljen stoppet 3 personer på en moped på Karmøy. Fører(17) tildelt forenklet forelegg, passasjerer fikk gebyr.

Kl. 0103 – Falsk id – Haugesund
Melding om bruk av falsk id fra utested i Haugesund. Politiet til stedet. Kvinne(25) hadde lånt bort legitimasjon til kvinne(20). Begge i samtale med politiet. Ingen anmeldelse.

Kl. 0116 – Promillekjøring – Bømlo
Mann (22) anmeldt for promillekjøring på Bømlo, nødvendige prøver tatt. Samtykket i beslag av førerkort. Sak opprettet.

Kl. 0151 – Innbringelse – Haugesund sentrum
Person (36) innbrakt fra Haugesund sentrum. Kl. 0121 ble samme person bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel. Påtruffet i sentrum en halv time senere, anmeldes for ikke å etterkomme pålegg. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Kl. 0315 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
Melding om person som forsøker å bryte seg inn i bolig. Viser seg å være en beruset person som har kommet på en adresse han ikke hører hjemme. Personen N.N. anmeldes for å nekte å oppgi personalia og ordensforstyrrelse. Var lite medgjørlig, innsatt i drukkenskapsarrest.

Flere personer bortvist fra Haugesund Sentrum i løpet av natten
Mye folk på byen i Haugesund til å være natt til lørdag. I Sauda var det arrangement Sauda dagene, dette foregikk i rolige former for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.05.2014 kl.08:22