Menu
Politi
Illustrasjonsbilde

Nok en travel natt for poliet

Biljakt, ransforsøk, okse rømte, halvnaken på Indre kai, bil på tvers over midtrabatt og kollisjon med garasje på Vea. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 07.09.2014 06:55:09

19.20: Biljakt i Haugesund sentrum
Flere politipatruljer deltok i jakten på en VW transporter etter mistanke om promillekjøring i sentrum av Haugesund. Bilen med to mann ombord ble stanset på oppsiden av Markedet. Utåndingsprøven viste imidlertid 0,00. Det er uklart hva de to guttene i bilen hadde drevet med som fikk publikum til å tro at de var påvirket.

19.30 Brannalarm på grunn av matlaging
Brannalarmen ble utløst i en bolig ikke langt fra politistasjonen i Haugesund. Flere personer skal ha vært på adressen og løp ut da røyk veltet ut fra kjøkkenet. Det viste seg at noe matlaging hadde gått galt, men det var ikke noe åpen flamme. Ingen ble heller skadet.

19.50 Jaget okse på Karmøy
Karmøypatruljen fikk et noe spesielt oppdrag lørdag kveld, da en okse hadde rømt fra inngjerdingen sin. Politibetjentene rykket ut til området og fant det store dyret. De lyktes også med å få lokket oksen tilbake inn på rett side av gjæret.

21.45 Krise ved kassedassen på Indre kai
To personer hadde lagt igjen klær og eiendeler inne på toalettet ved Indre kai i Haugesund. Da politiet kom til stedet sto de halvnakne utenfor og kom seg ikke inn igjen. Det viste seg at automaten var full av penger og de fikk ikke åpnet igjen. Brannvesenet kom dem til unnsetning. Det er uklart hva de to drev med.

22.20 Slagsmål i sentrum av Leirvik
To menn av utenlandsk opprinnelse barket sammen i sentrum og den ene mannen ble liggende igjen skadet i veien. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. Mannen fikk behandling på legevakten.

22.35 Ukjent mann i hagen
Da en mann gikk rundt i hager  i Karmsundsgata vis a vis sykehuset, ble beboere urolige og ringte politiet. Mannen var gjennomvåt og oppførte seg som om han skulle ta seg inn i ett av husene. Politiet rykket ut for å se til mannen, men da hadde han forlatt området.

22.38 Kraftig røyk på Karmøy
Flere beboere i området Brekketoppen kontaktet politiet da kraftig røyk kom fra et område hvor mange ungdommer befant seg. Da politiet kom til stedet hadde det meste av røyken løst seg opp og ungdommene hadde forlatt stedet. Politiet mistenker at en av ungdommene kan ha utløst en røykbombe av noe slag.

23.00 Bil på tvers over midtrabatten
En mann som hadde lånt en bil, mistet kontrollen over kjøretøyet og havnet på tvers over midtrabatten ved Statoil Sævelandsvik. Flere personer som var i området kom raskt til stedet, men mannen bak rattet var ikke skadet. Han var imidlertid ruset og politiet tok mannen med til legevakten for en blodprøve. Bergingsbil måtte hente bilen fra stedet.

23.52 Døddrukken i Skudeneshavn
En sterkt beruset mann ble funnet krypende rundt i sentrum av Skudeneshavn. Politiet rykket ut til stedet og hadde først problemer med å finne mannen. Han ble etterhvert tatt vare på.

00.20 Fikk ruset dame på besøk
En sterkt beruset kvinne dukket opp på en adresse på Skrevegen og ville inn. De som bor på adressen hadde ikke noe kjennskap til damen og nektet henne å komme inn, men det hindret henne ikke fra å trenge seg på. Politiet fikk kjørt henne til legevakten for en sjekk, før hun fikk ligge til tørk i drukkenskapsarresten.

00.50 Funnet blodig i Strandgata
En 20 år gammel mann ble funnet med blod i ansiktet liggende i Strandgata. Det var en politipatrulje som fant mannen. De fraktet han til legevakten for en sjekk. Angivelig skal han ha blitt angrepet av en annen mann. Overfallsmannen er ukjent. Den skadde mannen var sterkt beruset.

01.20 Tisset på seg selv
Vaktene på et utested i Kopervik måtte be politiet om assistanse da en sterkt beruset mann tisset på seg selv inne på utestedet. Han ble geleidet ut hvor han ble tilsnakket av politiet. Etterhvert kom han seg hjemover for egen maskin.

0132 Aggressiv mann i bil på Bømlo
En mann som var skadd og blødde fra et kutt i pannen, var aggressiv mot andre.  Politiet rykket ut for å snakke med mannen. Han blødde fra kuttet og ble fraktet til legevakten. Det er uklart hva som var årsaken til raseriet.

01.36 Høy musikk og baluba
Naboene til en bolig i Vestre vedavågen ble boldt våkne utover natten. Politiet rykket ut til stedet og fikk avsluttet festen.

01.50 Utvist fra sentrum
En 20-åring rev ned et gjerde på Indre kai i Haugesund og oppførte seg utagerende. Dermed ble han bortvist for resten av natten.

01.50 Høy musikk i Skudeneshavn
Politiet rykket ut til en adresse hvor det var litt i overkant mye støy. Her ble lydnivået dempet og beboer pålagt å holde nattero.

01.56 Bortvist fra sentrum
En 19-åring sto for en ordensforstyrrelse på indre kai i Haugesund. Han var sterkt beruset og var til sjenanse for andre. Dermed ble han sendt hjem av politiet med pålegg om å holde seg unna sentrum for resten av natten.

02.25 Slagsmål utenfor gatekjøkken
Politiet fikk meldinger om slagsmål og rykket ut til området ved et gatekjøkken i Kopervik. Det var imidlertid roligere ved deres ankomst. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med saken.

03.10 Fikk roet ned gemyttene
Politiet måtte gripe inn for å gå roet gemyttene i forbindelse med et slagsmål i Leirvik sentrum. Folk ble sendt hver til sin kant. Ingen ble anmeldt.

03.10 Fest ute av kontroll på Bømlo
Politiet ble bedt om hjelp da en fest var kommet ut av kontroll på Bømlo. Situasjonen kom imidlertid under kontroll før politiet kom til stedet.

03.45 Fant åpen dør inn til butikk i Haugesund
En ansatt ved en butikk i Haugesund sentrum skal angivelig ha glemt å låse lokalene ved stengetid lørdag. Dette ble oppdaget utover natten. Da sto døren på vidt gap. Innehaver som befinner seg i utlandet, fikk etterhvert kontaktet den ansatte som hadde vært på jobb lørdag og sendt henne ned for å låse av butikken.

04.00 Ransforsøk i Haugesund
En mann møtte på politihuset og kunne fortelle at han var forsøkt ranet. Han var ikke skadet og politiet fikk tatt imot hans forklaring. Saken vil bli etterforsket. Omstendighetene var søndag morgen fortsatt uavklart.

04.15 Kjørte inn i hage og kolliderte med garasje
En ruset 20 år gammel mann kjørte bil og kolliderte med en garasje på Veamyr i natt. Manne hadde først kjørt gjennom en hekk før han braste inn i en garasje og vekket hele nabolaget. Mannen forsøkte å løpe fra stedet, men ble raskt innhentet av politiet. Det var sin egen bil som sto igjen kollidert inn i garasjen. Han hadde skrubbsår i pannen etter smellen og ble fraktet til legevakten for behandling og en blodprøve.