Menu
Politiet natt

Nok å gjøre i natt

Fyrverkeri førte til brann, brann i gassbeholder, kastet øl på scenen, promillekontroll på Utsira, bil kjørte ut av veien og det har vært en rekke ordensforstyrrelser. Her er politiloggen for natten.

Av Egil M Solberg | 14.06.2015 06:52:31

19.30 Brann i gassbeholder
Alle beboere i en blokk like sør for Haugesund stadion ble evakuert da det brøt ut brann fra et 5 kilos gassapparat. Brannen ble raskt slokket, ingen ble skadet og beboerne kunne etter kort tid returnere til sine boliger.

00.03 Fyrverkeri førte til brann
Det ble meldt om brann i en busk på Gismarvik ved midnatt. Fyrverkeri er trolig årsaken til brannen ifølge politiet. Politi og brannvesen rykker ut til stedet og ilden ble raskt slokket. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.

00.00 Kastet øl på scenen
En 22 år gammel mann ble innbrakt i drukkenskapsarresten etter at han kastet øl på scenen under Kopervikfestival lørdag kveld. – Mannen innbringes til arrest etter at han laget kvalm, kastet øl på scenen, med videre, sier operasjonsleder hos politiet.

01.36 Utvist fra Kopervik
En full og kranglete 20-åring ble bortvist fra sentrum av Kopervik for resten av natten. Han fulgte politiets anmodning og ble ikke anmeldt.

01.40 Promillekontroll på Utsira
Politiet avholdt promillekontroll på Utsira lørdag kveld og natt. Det har vært etterlyst kontroller fra ordføreren i flere år. Ingen ble tatt under kontrollen denne gang.

01.43 Overstadig i Haugesund
En 24 år gammel mann ble innbrakt til drukkenskapsarrest etter at han ble funnet for full til å greie seg selv. Politiet sørger for trygg oppbevaring gjennom natten.

02.43 17-åring promillekjørte
En 17 år gammel gutt er mistenkt for promillekjøring i Haugesund. Det var ingen trafikkuhell i forbindelse med kjøringen. De nødvendige prøver er ifølge politiet sikret.

03.31 – Knotet på stereoanlegget
En 33 år gammel mann er fratatt førerkortet etter at han kjørte ut av veien mellom Opelkrysset og Spannavegen i natt. Han skal ifølge politiet ha «knotet på stereoanlegget» før bilen havnet ut av veien. Ingen ble skadet.