Menu

Nok å gjøre i natt

Skadeverk på biler, ødela brillene til taxisjåfør, tatt med blodtrimmet moped, tatt med narkotika i bil, samt flere ordensforstyrrelser. Dett var blant oppdragene politiet i natt har måtte ta seg av.

Av Egil M Solberg | 04.11.2017 06:55:38

Skadeverk på biler
En 26 år gammel mann ble anmeldt for skadeverk på to biler ved det gamle meieriet i Haugesund fredag kveld. Mannen ble anmeldt og bortvist fra området frem til i lørdag morgen.

Ødela brillene til taxisjåfør
Samme mann slo til en taxisjåfør slik at brillene hans ble ødelagt ved 23.25-tiden fredag kveld. Mannen anmeldes dermed også for kroppskrenkelse og ble innsatt i arrest.

Tatt med trimmet moped
En 17 år gammel gutt ble målt til å kjøre 82 km/t med en blodtrimmet moped på Karmøy i natt. Gutten suste gjennom en laserkontroll i 70-sonen. Mopeden ble avskiltet på stedet og gutten fikk med seg en bot på spaserturen hjem.

Klammeri med vakter
En 21 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Leirvik på Stord i natt, etter at han havnet i klammeri med vakter på et utested.

Beruset og utagerende
En beruset og utagerende 24-årig mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 01.55-tiden i natt. Han oppførte seg da på en slik måte at politiet fant det best å sende han hjem.

Slagsmål utenfor utested
To menn i 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum etter at de kom i slagsmål med hverandre utenfor et utested i 02.15-tiden natt til lørdag.

Overstadig på utested
En overstadig beruset mann i 40-årene ble kjørt hjem av politiet etter et besøk på et utested i Haugesund ved 03.05-tiden i natt. Han ble overlatt til et familiemedlem.

Overstadig på privatfest
En overstadig beruset 55 år gammel mann ble innbrakt fra et forsamlingslokale på Kolnes ved 03.40-tiden i natt. Han ble innsatt i arrest, men det ble ingen anmeldelse.

Tatt med narkotika på Åkra
To menn i 20 åra alderen ble stoppet i en bil i Åkrehamn på Karmøy ved 03.40-tiden i natt. De var da begge i besittelse av narkotika. Nødvendige prøver ble tatt av bilføreren. De ble begge innsatt i arrest og vil bli avhørt lørdag.