Menu
politi

Nok å gjøre for politiet

Biljakt på E134, båtpromille på Åkra, skadeverk på biler i Haugesund, mann sovnet på do i Sauda og det har vært en rekke ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om politiets oppdrag i natt.

Av Egil M Solberg | 13.06.2015 09:16:13

23.54 Biljakt fra Haugesund til Frakkagjerd
To personer ble pågrepet etter en biljakt som gikk fra Haugesund til Frakkagjerd fredag kveld. Det var like før midnatt at bilen ikke stanset for kontroll i Haugesund. Jakten gikk da innover på E134 og bilen ble endelig stanset på Frakkagjerd ved 00.20-tiden. To personer befant seg i bilen og de ble begge pågrepet. Bilfører var en 18 år gammel gutt. Ingen personer ble skadet i jakten, men det ble mindre skade på tre kjøretøy. Bilen gutten kjørte fikk også noe skader da den ble stanset.

00.47 Båtpromille på Åkra
En beruset voksen mann ble i natt tatt for å føre båt i beruset tilstand utenfor Åkrehamn. Det ble tatt utåndingsprøve og mannen ble anmeldt.

01.10 Kranglet seg inn i arresten
En beruset 25 år gammel mann ble innbrakt til arrest ved 01.10-tiden i natt. Han var full og kranglete på byen i Haugesund. Da politiet konfronterte mannen ville han ikke gå hjem. Dermed ble det overnatting i drukkenskapsarresten for mannen.

01.40 Skadeverk på biler
En 27 år gammel mann ble pågrepet etter å ha utøvet skadeverk på flere biler i Strandgata i Haugesund i natt. Han ble fremstilt på legevakten før innsettelse i drukkenskapsarrest.

02.13 Bortvist fra sentrum
En 30 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at han kranglet med dørvakter og andre ved et utested i natt. Han ble bedt om å holde seg borte fra sentrum frem til klokken 08.00 lørdag morgen.

03.59 Provoserende og full
En 20 år gammel mann oppførte seg provoserende mot alle rundt seg, da han var på byen i Haugesund i natt. Han ble derfor bortvist fra sentrum frem til søndag morgen.

04.30 Innbrakt etter krangel
En 30 år gammel mann ble innbrakt til arrest etter krangel med annen mann på en privat adresse i Haugesund ved 04.30-tiden i natt. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

05.03 Tok seg inn og sovnet på do
Et ektepar i Sauda fikk tidelig søndag morgen besøk av en overstadig full beruset mann. Han tok seg inn i huset og sovnet på toalettet. Den handlekraftige mannen i huset fikk vekket ham opp og kjørte inntrengeren til eget hjem.