Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Det har i natt vært en rekke hendelser med promillekjøring, høy musikk og generelt mye fyll og bråk. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 06.06.2015 06:39:26

Dette er politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag. Operasjonsleder har vært Rune Plassen.

23.23 Høy musikk på Stord
Det kom inn klage på høy musikk på Stord. Det skulle også være mange mindreårige på festen. Politiet rykket ut til stedet og ansvarlig for festen fikk beskjed om å dempe støynivået, ellers ville forholdet bli anmeldt.

00.20 Høy musikk på Fitjar
Det kom inn klage på høy musikk fra Fitjar. Politiet rykket ut til stedet og det var rolig da politiet ankom stedet. Huseier ble bedt om å holde fred resten av natta. Det ble ingen anmeldelse.

00.47 Bortvisning på Stord
Flere personer ble bortvist fra Leirvik sentrum i natt. De må holde seg borte til lørdag morgen 08.00 på grunn av slåssing og krangling.

01.28 Promillekjøring i Haugesund
Føreren av en moped ble stoppet etter å ha kjørt ujevnt og sjanglet. Vedkommende blåste til over lovlig verdi og nødvendige prøver er tatt. Vedkommende er avhørt og førerkortet er beslaglagt.

01.53 Narkotikabruk i Haugesund
En ruspåvirket person ble påtruffet i Haugesund. Vedkommende er anmeldt for bruk av narkotika og nødvendige prøver er tatt.

01.58 Kjøring i påvirket tilstand på Sandeid
En person er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Sandeid. Nødvendige prøver er tatt. Forholdet er anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

02.20 Slagsmål på Sagvåg
Det kom inn melding om slagsmål, en person var da angivelig slått ned. Politiet rykket ut til stedet. Fornærmede blødde og hadde et mindre kutt over nesen. Han ønsker ikke å anmelde forholdet. Fornærmede var i tillegg vanskelig og overstadig beruset. Dermed ble han kjøres til arresten i Haugesund hvor han fikk overnatte i drukkenskapsarrest. Mistenkte og vitner ble avhørt på stedet. En sak er opprettet.

02.34 Narkotika bruk og bortvisning i Haugesund
Det ble meldt om klammeri på et utested i Haugesund og én person er anmeldt for bruk av narkotika. En annen person er bortvist fra stedet.

02.51 Promillekjøring på uregistrert Scooter på Karmøy
Fører av en uregistrert scooter er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand på Karmøy. Nødvendige prøver er tatt og sak er opprettet.

03.50 Slagsmål på Heiane
Det kom inn melding om slagsmål og krangling mellom flere parter på Heiane på Stord. Politiet rykket ut til stedet. Det viste seg å være krangling mellom en noen stordabuer og noen bømlinger. Det ble avgitt motstridende forklaringer, men ingen ble anmeldt. Samtlige involverte ble bortvist fra stedet.

04.24 Beruset person på Haugesund lufthavn
Det kom inn melding om at en beruset person befant seg på Haugesund lufthavn. Vedkommende ønsket å reise til Oslo. Vedkommende var ikke i en slik tilstand at han kunne bli med i et fly. Politiet rykket ut til stedet og fant raskt ut at mannen ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han fikk sove ut rusen i drukkenskapsarrest hos politiet.

04.26 Ruset mann i vannet på Sand
Politiet fikk inn nødmelding om at en beruset mann hadde ramlet i sjøen fra en båt på Sand. Nødetatene rykket dermed ut til stedet. Ved hjelp av brannvesenet får man brakt mannen opp på en brygge. Han hadde da ligget i vannet i ca. 10 minutter. Mannen ble tatt hånd om av ambulanse. Politiet har innhentet opplysninger i saken.

05.13 Høy musikk på Stord
Det kom inn melding om høy musikk på Stord. En patrulje ble sendt til stede. Festarrangøren ble da pålagt å dempe musikken. Det er ikke utferdiget noen anmeldelse.

Generelt har det utenom de nevnte hendelsene, vært en rekke bortvisninger både fra Haugesund sentrum og Leirvik på Stord.