Menu
Politi maja cellebil

Nok å gjøre for politiet

Det har i natt vært to tilfeller av promillekjøring. Politiet har også hatt det travelt med å holde ro og orden på Indre kai i Haugesund. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 23.05.2015 08:33:59

00.45 Kjøring i alkoholpåvirket tilstand på Stord
En bilfører i midten av 40-årene er mistenkt for promillekjøring ved Sagvåg på Stord. Vedkommende blåste til over tillatt verdi. Prøver er tatt på legevakten og førerkortet er beslaglagt. Mannen ble senere kjørt hjem av politiet.

00.50 Beruset mann på Stord
En utagerende ungdom ble tatt hånd om av politiet på Jektevik. Vedkommende har vært innom legevakten for en sjekk og klarert for overnatting i drukkenskapsarresten. Ungdommen var ifølge politiet utagerende og ute av stand til å ta vare på seg selv.

I tidsrommet 02.25 til 03.30 ble tilsammen seks personer bortvist fra Indre kai i Haugesund. De ble pålagt å holde seg borte fra sentrum frem til klokken 08.00. Bakgrunnen var diverse full og krangel.

05.00 Trafikkuhell/promillekjøring Toskatjørn i Haugesund
Det kom melding om at et enslig kjøretøy hadde vært involvert i et uhell ved Toskatjørn på E134. Det viste seg å være kjøring i påvirket tilstand. Det var kun fører i bilen og vedkommende ble ikke skadet. Bilen kjørte i østlig retning og har vært utenfor kjørebanen, før den gikk over i motgående og traff autovernet. Mistenkte ble tatt med til prøvetaking. Bil ble senere tauet bort fra stedet. Bilfører fikk sitt førerkort beslaglagt.