Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Uaktsom kjøring, russekontroll, lekeslåssing, festbråk og promillekjøring. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 16.05.2015 09:11:39

22.30 Uaktsom kjøring ved Aksnes badestrand
En sølvgrå BMW ble observert da den kjørte uaktsomt på parkeringsplassen ved Aksnes badestrand. BMWen spant rundt på grusen på p-plassen og steinspruten forårsaket skader på andre biler som var parkert på stedet. Opplysninger i saken kan gis til politiet på tlf. 02800.

00.08 Narkotika i Haugesund sentrum
En 27 år gammel mann ble tatt for bruk av narkotika i Haugesund sentrum. Han erkjente bruk. Mannen ble anmeldt og bortvist fra sentrum. Ved 00-45-tiden ble mannen observert igjen inne på et utested i sentrum. Da satt han og drakk. Han hadde ikke forstått budskapet fra politiet om å ta seg hjem. Dermed ble han satt i arresten og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

00.25 Russ holdt «trafikkontroll».
Politiet avsluttet en «trafikkontroll» som russen holdt ved Gard i Haugesund. Ingen ble anmeldt.

00.48 Legemsbeskadigelse i Haugesund
En 14 år gammel gutt ble angivelig banket opp av flere gjerningspersoner ved Varden i Haugesund. Forholdet skal ha skjedd mellom Statoil i Spannavegen og Varden bil. Gutten ble tatt med til legevakten for undersøkelse. Han hadde skader i hodet. Senere ble han kjørt videre til Haugesund sykehus for flere undersøkelser. Etterhvert kom det inn nye opplysninger i saken som tyder på at historien var oppspinn og at skadene stammet fra «lekeslåssing» med en kamerat. Politiet undersøker saken videre.

00.44 Promillekontroll på Stord
En politipatrulje på Stord avholdt natt til lørdag en promillekontroll utenfor Leirvik sentrum. 16 bilførere ble kontrollert, men det var ingen utslag for promille.

01.15 Støyende fest i Førresfjorden
Politiet avsluttet en støyende fest i Førresfjorden. Det ble klaget på høy musikk som holdt naboene våkne. Ansvarlig for festen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.22 Promillekjøring i Haugesund
En kvinne i 40-årene ble pågrepet for promillekjøring i Haugesund. Mannen har erkjent å ha kjørt, er anmeldt, nødvendige prøver tatt og førerkortet er beslaglagt.

02.22 Promillekjøring på Karmøy
En mann i 50-årene ble stanset i en bil på Karmøy. Han blåste til langt over tillatt promillegrense. Nødvendige prøver er tatt, førerkortet er beslaglagt og mannen er anmeldt.