Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Fem ungdommer i ulykke, høy musikk i Skåredalen, flere førerkortbeslag, biting mot vakt, innbrudd i butikk på Åkrehamn, og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 22.03.2015 09:21:26

23.10 Trafikkulykke på fylkesvei 545
Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av vegen på Fv 545 på grensen mellom Stord og Fitjar. Politi og ambulanse rykket ut til stedet. Det var fem ungdommer i bilen. Ingen ble alvorlig skadet og det er ikke mistanke om rus. To passasjerer i bilen ble tatt med til sykehus for en sjekk. Saken etterforskes.

23.30 Høy musikk
Politiet avsluttet en høylytt ungdomsfest i Skåredalen. Gjestene da forlot stedet og roen senket seg.

23.59 Førerkortbeslag i Førresfjorden
En 18 år gammel mann ble fratatt førerkortet i Høyevegen i Førresfjorden, etter at han ble målt til å ha kjørt 90 km/t i skiltet 60 sone. Sak er opprettet.

00.52 Legemsfornærmelse i Kopervik
En mann i 30-årene ble nektet adgang på et utested i Kopervik. Han ble aggressiv, gikk til angrep på vakten med slag og biting. Vakten ble ikke skadet. Mistenkte ble innsatt i arrestert, og anmeldt.

01.50 Bortvisning i Haugesund sentrum #1
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han hadde vært kranglete og ufin inne på et utested. Han ble kastet ut av vaktene på stedet.
Mannen nektet å forlate sentrum etter pålegg fra politiet, ble aggressiv og måtte legges i bakken med makt. Han er nå anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann, samt å nekte å etterkomme pålegg fra politiet. Han ble også innsatt i arresten.

01.50 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum #2
En mann i 20-årene ble innsatt i arrest etter at han nektet å forlate et utested i Haugesund hvor han ikke var ønsket. Han ble forsøkt bortvist fra stedet av politiet, men ønsket ikke å benytte seg av tilbudet. Han ville heller krangle med politiet. Til slutt måtte også han legges i bakken med makt. Mannen er anmeldt for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet, samt forulemping av offentlig tjenestemann.

01.59 Førerkortbeslag på Avaldsnes
En 18 år gammel mann ble fratatt førerkortet på FV 47 ved Avaldsnes på Karmøy. Han ble målt til å ha kjørt i 91 km/t i skiltet 60-sone. Sak er opprettet.

02.13 Fartsovertredelse i Kopervik
Politiet på Karmøy stanset en 18 år gammel mann ved Kopervik etter at han ble målt til å ha kjørt i 84 km/t i gjennomsnitt i 60-sonen. Fører hadde hatt førerkort i 11 dager da han ble stanset. Nå fikk han et forenklet forelegg på 6500 kr, samt seks prikker i førerkortet.

02.22 Urinering på gata i Leirvik
En mann i 20-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted. Mannen urinerte på veggen på utsiden av et utested i Leirvik sentrum.

02.26 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum.
En kvinne i 20-årene ble først forsøkt bortvist fra Haugesund sentrum, etter å ha vært truende mot vakter på et utestedet. Hun tok ikke imot tilbudet, men ble så aggressiv mot politiet at hun måtte legges i bakken med makt. Hun er anmeldt for ordensforstyrrelse, samt for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

02.34 Ordensforstyrrelse i Leirvik
En mann i 20-årene ble forsøkt bortvise fra Leirvik sentrum, da han ikke var ønsket på et utested. Han ble da aggressiv mot politiet. Han er nå anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

03.17 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum
En mann i 30-årene ble satt i arrest etter at han laget bråk og var hissig i Haugesund sentrum. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.37 Nektet å etterkomme pålegg fra politiet
En mann i 30-årene ble bortvist av politiet fra Haugesund sentrum. Like etterpå ble han påtruffet av en annen politipatrulje da han urinerte på veggen til et overnattingssted i sentrum. Deretter gikk han tilbake til stedet han var bortvist fra. Mannen gav klart uttrykk for at han ikke hadde planer om å gå noe sted. Dermed ble han innsatt i arrest og anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet, samt urinering på offentlig sted.

03.53 Promillekjøring på Bømlo
Politiet fikk melding om promillekjøring på Bømlo og den aktuelle bilen ble funnet utenfor et privathus. Bileier, som er en mann i 30-årene, befant seg på stedet og var beruset. Bileier hevdet overfor politiet at en ukjent mann hadde kjørt bilen. Han ble ikke trodd, tatt med til legevakten for en blodprøve og anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Førerkortet hans ble beslaglagt på stedet.

04.41 Innbrudd i butikk på Åkrehamn
Politiet fikk inn melding om at en rute var knust i inngangsdør på en dagligvarebutikk på Åkrehamn. Politiet rykket ut til stedet. Det var ingen personer i butikken og åstedet ble sjekket og spor, som ble sikret. Sak er opprettet og tips i saken kan gis til Karmøy lensmannskontor på telefon 52 85 64 00.