Menu

Nok å gjøre for politiet

Slått ned med ølglass, urinerte på butikkvindu, tatt med narkotika på bussen og det er gjort et smykketyveri. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 07.03.2015 09:19:02

Ved 19-tiden ble det meldt om grovt tyveri fra en bolig i Høgåsen på Sagvåg i Stord kommune. Et vindu var brutt opp og noen hadde tatt seg inn. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på stedet.

Ved 20-tiden ble to menn i 30- og 40-årene anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen i Haugesund. Politiet har ransaket boligene hos de begge og gjort beslag av narkotika.

Litt senere ransaket politiet på Stord boligen til en mann i 20-årene. Har ble det beslaglagt våpen på stedet. Sak er opprettet.

I 21-tiden ble det meldt om innbrudd i Sagvåg på Stord. Dette har skjedd fredag mellom klokken 08 og 14. Det er stjålet smykker og sølvtøy. Opplysninger kan gis til politiet på telefon 02800.

Ved 22.10-tiden stanset en UP-patrulje med narkotikahund en mann i 35-års alderen. Hunden markerte på bagasjen hans. Han var busspassasjer i Aksdal da hunden markerte. Det ble gjort funn av mindre mengder narkotika. Han slo også positivt ut på en urinprøve. Ved 01.30-tiden ble det også foretatt ransaking hjemme hos mannen. Her ble det funnet noe hasj. Han erkjente de faktiske forholdene.

Ved 01-tiden i natt ble en mann i midten av 40-årene bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse. Fem minutter senere urinerte han på et butikkvindu i strandgata. Mannen ble anmeldt for dette.

Ved 02-tiden i natt ble en mann i 20-årene anmeldt for ordensforstyrrelse og satt i arrest etter at han i beruset tilstand spyttet en dørvakt i ansiktet i Haugesund.

Litt senere ble to menn i 20-årene skilt da de kranglet på et utested i Haugesund. De var begge beruset. Den ene hadde slått/skallet den andre i ansiktet med et ølglass. Mannen som ble skallet fikk flere kutt i ansiktet som måtte syes. Gjerningsmannen fikk sydd litt i en hånd før han ble satt i politiets varetekt. Saken etterforskes.