Menu

Nok å gjøre for politiet

Mindreårige tatt for innbrudd, utagerende dame, overstadig på hotell, råkjøring i Karmøy-tunnelen og promillekjøring. Dette er noen av overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 01.04.2017 06:44:27

Utagerende dame i Kopervik
En beruset dame i 20-årene kranglet med vakter på et utested i Kopervik ved 22.15-tiden i natt. Krangelen oppsto etter at hun ble nektet adgang. Hun var utagerende og ute av stand til å ta vare på seg selv. Etterhvert ble hun fraktet til Haugesund hvor hun fikk sove ut rusen i arresten.

Nektet å forlate byen
En mann i 20-årene ble bortvist fra et utested i Kopervik ved 22.40-tiden i natt. Mannen ble bortvist etter at han hadde vært i klammeri med en annen mann. Han nektet imidlertid å forlate stedet. Dermed ble han innsatt i arresten og anmeldt for ikke å ha etterkomme politiets pålegg, samt for ordensforstyrrelse.

Mindreårige tatt for innbrudd
To mindreårige gutter brøt seg ved 23.40-tiden fredag kveld inn på en skole i nærheten av Haugesund sentrum. Politiet fikk raskt kontroll på den ene gutten, mens den andre klarte å komme seg bort fra stedet. Han kom imidlertid til rette på bopel litt senere. Verger ble dermed varslet og både barnevern og forebyggende gruppe i Haugesund ble koblet inn i saken.

Plaget naboene med høy musikk
Det ble klaget på høy musikk fra en privat adresse på Fitjar ved 00.45-tiden i natt. Festen ble avsluttet før politiet kom til stedet.

Låste seg inn på do
En overstadig beruset kvinne i 40-årene hadde låst seg inne på et toalett på et hotell i Haugesund sentrum ved 01.20-tiden i natt. Politiet måtte etterhvert bistå for å få henne ut. Patruljen kjørte henne hjem hvor hun ble ivaretatt av familie.

Høy musikk i Åkrehamn
Det ble meldt om høy musikk fra en privat adresse på Åkrehamn ved 01.30-tiden i natt. Festen ble avsluttet av politiet.

Råkjøring i Karmøytunnelen
En 19 år gammel mann ble stanset av en UP patrulje i Karmøytunnelen ved 02-tiden i natt. Han hadde da blitt målt til å kjøre 133 km/t i 80-sonen. Mannens førerkort ble beslaglagt og den unge sjåføren ble anmeldt.

Nektet å forlate byen
En beruset mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha kverulert med vakter på et utested i 03-tiden i natt. Han var da blitt nektet adgang. Han ble dermed også bortvist av en politipatrulje, noe han valgte å ignorere. Han stilte seg i stede opp og urinerte i sentrum like foran politiet. Dermed ble han innsatt i arresten og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg, samt urinering på offentlig sted.

Promille og narkotika
En politipatrulje stanset ved 03.45-tiden i natt en mannlig bilfører ved Gard i Haugesund. Han var da synlig beruset og blåste til over lovlig grense. Mannen innrømmet også bruk av narkotika og ble fremstilt for en blodprøve. Hans førerkort ble beslaglagt og det ble funnet mindre mengder narkotika på hans bopel. Saken er anmeldt.