Menu

Nok å gjøre for politiet

Hoppet på andre gjester, Urinering med publikum, Sparket etter folk, Ville ikke gå, Ufin på kaien, Høy musikk og Trafikkulykke. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 10.09.2016 09:18:18

Trafikkulykke
En bil havnet i autovernet ved Sagvåg på Stord i 23.10-tiden i natt. Bilføreren hadde imidlertid dratt fra stedet før politiet kom. Vedkommende ble ble dermed oppsøkt og funnet beruset. På legevakten ble det tatt blodprøve og det er nå opprettet sak. Det var en mann i 20-årene som kjørte med promille.

Høy musikk
Det ble meldt om høy musikk fra en leilighet i Haugesund sentrum ved 00.35-tiden i natt. Festen ble avsluttet av politipatruljen.

Ufin på kaien
En mann i 20-årene ble bortvist fra Indre kai i Haugesund ved 01.40-tiden i natt. Mannen var sterkt beruselse og hadde en ufin opptreden.

Mer høy musikk
Det ble klaget på høy musikk fra Ytre Leirvik ved 01.50-tiden i natt. En politipatrulje rykket ut og huseier ble gitt pålegg om å roe ned lydnivået.

Ville ikke gå
En 22 år gammel mann ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av overstadig beruselse ved 02-tiden i natt. Han etterkom ikke pålegget og fikk dermed æren av å overnatte i drukkenskapsarresten.

Sparket etter folk
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av en ordensforstyrrelse ved 03.40-tiden i natt. Han slo og sparket da etter tilfeldig forbipasserende. Mannen er nå anmeldt.

Urinering med publikum
En mann i 30-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund ved 03.30-tiden i natt. Hendelsen fant sted i Strandgata i Haugesund.

Hoppet på andre gjester
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse ved 03-tiden i natt. Mannen var utagerende og hoppet på andre tilfeldige gjester. En halvtime senere ble mannen påtruffet av politipatruljen igjen. Det viste seg da at han var ruset på narkotika. Mannen er nå anmeldt for begge forhold.