Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Politiet medvirket til frieri, spilte "Den jævla naboen", brann på hyttefelt, ruskjøring uten førerkort og politiet avsluttet nachspiel. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.09.2016 06:17:07

Ruskjøring uten førerkort
En 35 år gammel kvinne ble stanset kjørende i Haugesund ved 20-tiden lørdag kveld. Hun var da påvirket av narkotika. Kvinnen kjørte også bil uten gyldig førerkort.

Brann på hyttefelt
Nødetatene rykket ved 21.40-tiden fredag kveld ut til Maldal hyttefelt i Sauda etter meldinger om brann. Det var en hytte som kom i brann. Ingen personer er meldt skadet i brannen.

Politiet medvirket til frieri
En mann fikk hjelp av politiet i forbindelse med et frieri ved 01.30-tiden i natt. Det var på Indre kai i Haugesund at en mann tok kontakt med en politipatrulje for å be om hjelp til frieriet. Kvinnen han skulle fri til hadde fått fartsbot nylig og mannen ba derfor patruljen om å gå inn på et utested for å hente kvinnen i dekke av at de måtte snakke med henne om hendelsen. Hun ble satt i politibilen hvor mannen ventet. Deres felles venner kom også frem til bilen under frieriet. Hun svarte ja, så isteden for håndjern blir hun nå smidd i hymnens lenker, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan hos politiet.

«Den jævla naboen»
Da en kvinne i Haugesund ved 04-tiden i natt kontaktet naboen og klaget på høy musikk, svarte han med å spille Prima Veras «Den jævla naboen» på full guffe. Politiet sendte en patrulje som fikk snakket med mannen og dempet musikken.

Avsluttet nachspiel
Politiet avsluttet et nachspiel i Haugesund ved 04.30-tiden i natt. Høy musikk og skråling plaget da naboene. – Den musikkglade verten har fått et tydelig pålegg om at det skal være ro, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan.

Rolig natt
– Vi har ikke hatt noen i arresten for fyll og bråk i natt, men to personer er tatt for bruk av narkotika i Haugesund, opplyser operasjonslederen.