Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Bil i fjellveggen, brann på Eramet, kastet av båt, amok på Stord, bortvist fra Sandeid, aggressiv gjest og overstadig kvinne. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 21.08.2016 09:54:45

Bil i fjellveggen
En bil kjørte inn i fjellvegg på riksvei 734 i Utbjoa ved 19.30-tiden lørdag kveld. Fører var alene i bilen og kom seg ut av vraket ved egen hjelp. Ingen ble alvorlig skadet.

Aggressiv gjest
En beruset og aggressiv gjest i 50-årene ble bortvist fra et utested i Haugesund lørdag kveld.

Overstadig kvinne
En overstadig beruset kvinne i 40-årene ble innbragt til drukkenskapsarresten fra et utested i Åkrehamn lørdag kveld. Hun ble kjørt til legevakten før innsettelse i arrest.

Bortvist fra sentrum
En beruset og kranglevoren mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. Han var involvert i flere ordensforstyrrelser og var uønsket på utestedene.

Kastet av båt
En beruset mann i 20-årene tok seg ombord i en arrangementsbåt på Indre kai i Haugesund i natt. Han skal ha klatret opp på et nett over båten. Han ble bortvist fra stedet av politiet.

Bortvist fra Sandeid
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Sandeid sentrum i natt. Politiet fant det best å sende mannen hjem.

Amok på Stord
En beruset mann i 30-årene kastet rundt seg med søppelspann ved Sunnhordlandskaien på Stord i natt. Den hissige mannen lot sin vrede gå utover søppeldunkene. Dette resulterte i at han ble bortvist fra sentrum.

Brann på Eramet
Nødetatene rykket ut til Eramet i Sauda i natt etter meldinger om brann og røykutvikling fra administrasjonsbygget. Industrivern og brannvesen fikk raskt kontroll på brannen og ingen ble skadet. Foreløpig er årsaken til brannen uavklart.