Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Væpnet aksjon etter knivtrusler, sparket og spyttet mot en tjenestemann, vekket naboene, urinerte på politibil og dempet nachspiel, knuste rute på utested. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 05.08.2016 07:15:42

Væpnet aksjon etter knivtrusler
En 48 år gammel mann kom på besøk til en adresse på Karmøy ved midnatt og fremsatte trusler med kniv. Siktede ble avvæpnet før bevæpnet politi kom til stedet. Han ble pågrepet og innsatt i varetekt.

Knuste rute på utested
Ved 00.10-tiden i natt ble en mann i 40-årene innbrakt til arresten fra et utested i Skudeneshavn. Mannen var ruset og knuste blant annet en rute i et bygg. 40-åringen anmeldes for ordensforstyrrelse og skadeverk.

Urinerte på politibil
En mann i 20-årene ble i ved 00.30-tiden i natt tatt for å ha urinert på en politibil ved indre kai i Haugesund. Mannen ble bortvist for sentrum og anmeldt for ugjerningen.

Vekket naboene
Ved 03.30-tiden ble en beruset mann 21-åring satt i drukkenskapsarresten i Haugesund. Mannen vekket opp naboer ved høylytt banking og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Dempet nachspiel
En politipatrulje rykket ved 04-tiden ut til Åkra for å dempe et nachspiel. Husverten ble gitt en advarsel.

Sparket og spyttet mot en tjenestemann
Politiet måtte bistå ambulansepersonell på en adresse i Haugesund ved 04.30-tiden . En mann på 23 år oppførte seg da aggressivt og sparket og spyttet mot ambulansepersonellet. Politiet mistenker at mannen har tatt stoffet GHB. Mannen ble satt i arrest og er anmeldt.