Menu
væpnet aksjon politi våpen
Arkivbilde: Kjell Bua

Nok å gjøre for politiet

Sparket politimann i låret, brann i en grillhytte, brann i en garasje, båtbrann på Hasseløy, nachspiel-støy og innbrudd. Det har vært travelt for både brannvesenet og politiet det siste døgnet.

Av Egil M Solberg | 27.11.2015 13:40:34

Torsdag ettermiddag
En beruset mann i 30-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen var kverulerende og vanskelig i Haugesund sentrum. Mannen er anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.

Torsdag kveld
En 16 år gammel gutt ble bortvist fra Markedet i Haugesund. Han var ikke ønsket på stedet etter dårlig oppførsel.

Natt til fredag
Ved 00.50-tiden ble det meldt om brann i en grillhytte på Fjellhaug i Førresfjorden. Nødetatene rykket ut til stedet og brannen i uthuset ble raskt slokket. Grillhytta var på ca 20 kvm. Uthuset tilhørende en privat bolig er totalskadet.

Natt til fredag
Det ble meldt om båtbrann på Hasseløy i Haugesund. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet og fant en cabincruiser i full fyr. Båten ble totalskadet, men ingen personer ble skadet i brannen.

Natt til fredag
En mann i 40-årene ble pågrepet på Indre kai i Haugesund etter at han blant annet sparket en tjenestemann i låret. Mannen var beruset.

Natt til fredag
En mann i 20-årene ble innbrakt til politiarresten fra Indre kai i Haugesund etter en ordensforstyrrelse. Mannen var full og vanskelig. Han anmeldes for å ha unnlatt å etterkomme pålegg gitt fra politiet.

Tidelig fredag morgen
Det ble meldt om brann i en garasje i Sveinslio på Stord. Det viste seg etterhvert ikke å være brann, men sterk røykutvikling. Familien på fem våknet av alarmen, men de ble selv ikke eksponert for røyken. De ble imidlertid tilsett av helsepersonell.

Tidelig fredag morgen
En politipatrulje ble sendt for å avsluttet et nachspiel på Bleikemyr i Haugesund. Det var da klaget på støy flere ganger fra naboene.

Fredag formiddag
Politiet fikk inn melding om innbrudd i en enebolig på Norheim. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse. Det er stjålet både PC, nettbrett og noen klær.

Fredag formiddag
En mann i 50-årene er siktet for promillekjøring på fv 47 v/Karmsund bru. Det var under en promillekontroll mellom klokken 09.00 og 10.15 at mannen ble avslørt. I alt ble førere kontrollert.