Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Promillekjøring, innbrudd på kafé, kjøretur med barn på natten, narkotika, høy musikk, berusede 16-åringer og biltyveri. Detter er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 10.10.2015 12:02:37

Promillekjøring i Haugesund
En bil ble stanset for kontroll i Kopervik ved 00.35-tiden i natt. Bilføreren ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Prøver ble tatt og det ble gjort et midlertidig beslag av vedkommendes førerkort.

Innbrudd i kafé
Det ble meldt om innbrudd i en kafé i Haugesund ved 00.30-tiden i natt. En rute er blitt knust, men ingen ser ut til å ha vært inne på stedet. Ved 01.30-tiden kom det ny meld fra samme sted. Da var den samme ruten knust igjen.

Kjørte tur med barn på natten
En bilfører ble bøtelagt for ikke å ha sikret barn i bilen ved 02-tiden i natt. Det var på E 134 ved Fikse at bilføreren ble stanset. Boten ble 2.000 kroner.

Kastet mat på folk
En mann ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av en ordensforstyrrelse i 02.30-tiden. Han hadde da kastet mat mot andre personer.

Høy musikk på Karmøy
Politiet rykket ut til fastlandsida av Karmøy ved 03-tiden i natt. Det var da kommet inn meldinger om en høylydt fest. Festen ble avsluttet av politiet og festdeltakerne ble sendt vekk fra stedet.

Tatt med narkotika på Stord
En mann i 20-årene ble anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika på Stord ved 04-tiden i natt. Sak er opprettet, opplyser politiet.

Beruset ungjente i Haugesund
To sterkt alkohol-berusede jenter på 16 år ble påtruffet av politiet i Haugesund ved 04-tiden i natt. Den ene ble hentet av sin far, den andre ble kjørt hjem av politiet.

Biltyveri i Skudeneshavn
En Volvo med registreringsnummer CF 29042 ble meldt stjålet i Skudeneshavn i natt. Politiet ber om tips på telefon 02800.