Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Familievold, bråkmaker på festival, bilbrann, anabole steroider og overstadig ungjente. Det har vært travelt for fredag kveld.

Av Egil M Solberg | 05.09.2015 01:21:02

21.55 Familievold på Karmøy
En mann i 30-årene ble satt i varetekt etter mistanke om familievold fredag kveld. Mannen hadde slått samboeren på Karmøy. Mannen er anmeldt og innbrakt til arresten.

23.47 Bråkmaker på festival
En sterkt beruset mann oppførte seg utagerende på Kanaldagene ved Finnås på Bømlo i kveld. Mannen har laget problemer på festivalen hele dagen, opplyser politiet. Mannen yppet til bråk og var overstadig beruset. Mannen ble kjøres til arresten.

23.57 Bilbrann på Heiane
Det ble meldt om bilbrann ved Fylkesnes bil på Heiane sent fredag kveld. Brannen var intens og ilden spredte seg til minst to andre biler. Ingen personer befant seg i bilene. Brannvesenet fikk kontroll over brannen like etter midnatt. Det skal være mye røyk i området.

00.04 Tatt med anabole steroider
En 19 år gammel mann ble stoppet i en bil og anmeldt for bruk av anabole steroider og hasj i natt. Han ble dimittert etter en urinprøve.

00.48 Overstadig ungjente
En politipatrulje ble oppmerksom på en overstadig beruset jente på 18 år i natt. Det var på Indre kai i Haugesund at jenta ble oppdaget og bortvist. Politiet valgte å kjøre jenta hjem. Hun kom imidlertid tilbake til sentrum like etterpå. Denne gang ble hun satt i arrest og anmeldt.

02.53 Kranglet seg i arresten
En mann i 40-årene ble forsøkt bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og krangel med vakter i natt. Han etterkom ikke pålegget og ble dermed satt i arrest og anmeldt.

Mange innbrudd i biler i natt
Det har i natt vært innbrudd i biler i parkeringshuset i Øvregata 166 i Haugesund. Åtte biler og seks boder er bestjålet. Det var lørdag morgen uvisst hva som var stjålet.