Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Det var natt til onsdag mye bråk på byen. Mange hadde tatt turen ut i det fine været og det var langt flere besøkende på byens vannhull enn hva som er vanlig på en tirsdagskveld.

Av Egil M Solberg | 19.08.2015 08:13:48

Uten førerkort på Risøy
En mann i 30-årene kjørte uten gyldig førerkort på Risøy i Haugesund tirsdag kveld. Mannen ble anmeldt av politiet.

Bortvist fra sentrum
En 23 år gammel mann ble i går tirsdag kveld bortvist fra Haugesund sentrum etter at han havnet i klammeri med andre på et utested. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kjørt hjem etter trusler
En gjest ved et utested i haugesund oppførte seg truende i går kveld. Politiet sjekket mannens identitet og kjørte han hjem. Mannen ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Fant narkotika i leilighet
Politiet utførte ransaking av en leilighet i Haugesund i går kveld. Her ble det gjort funn av mindre mengder narkotika. To personer er anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen.

Måtte overnatte hos politiet
En mann er anmeldt for ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum, etter å ha vært truende i beruset tilstand. Han ble derfor innsatt i drukkenskapsarrest.

Brann ved gasstank
Alle bygninger i nesten en kilometers radius ble evakuert etter at det brøt ut brann ved en gasstank i Etne tidelig onsdag morgen. Senere på formiddagen var brannen slukket og faren over.

Øver på Håvik
Politiet skal i dag drive øvelser i området ved Håvik. Det vil foregå blålyskjøring i området og publikum bes om å være oppmerksomme.