Menu
politi vest

Nok å gjøre for politiet

Flere personer ble i natt slått ned, en annen ble arrestert for å bruke ukvemsord mot politiet. Det har generelt vært mange ordensforstyrrelser i natt.

Av Egil M Solberg | 15.08.2015 10:00:27

Slåssing i sentrum
Det ble meldt om slagsmål i Haugesund sentrum sent fredag ettermiddag. Politiet rykket ut til stedet og fikk kontroll på en mann. Det var to såkalte kjenninger av politiet som hadde baket sammen.

Høy fart på E39
Utrykningspolitiet (UP) gjennomført fartskontroll i 80-sonen på E39 ved Sundfør fredag kveld. Totalt ble det 18 reaksjoner. Høyeste fart ble målt til 109 km/t.

Ukvemsord mot politiet
En beruset 40 år gammel mann ble satt i arresten fredag kveld. Han blir anmeldt for å ha brukt forulemping av offentlig tjenestemann etter å ha kalt politifolkene for en rekke ukvemsord.

Funnet overstadig beruset
En sterkt beruset person ble funnet i Sand sentrum i natt. Vedkommende ble tilsett av en ambulanse, og kjørt hjem. Dette ble ingen sak for politiet.

Slått ned på Karmøy
En mann ble slått ned på Karmøy i natt. Han fikk ifølge politiet hevelser i ansiktet. Mannen ble kjørt til legevakten i ambulanse for behandling. Personalia på mistenkte er kjent, og fornærmede vurderer nå en anmeldelse.

Voldelig mann på Stord
En kranglete og beruset mann ble i natt pågrepet på Stord. Han er blant annet anmeldt for legemsfornærmelse og trusler. Han ble kjørt til arresten i Haugesund og innsatt i varetekt.

Slagsmål i Haugesund
Politiet måtte gripe inn da det oppsto et slagsmål på Indre kai i Haugesund i natt. Begge parter ble bortvist fra sentrum. Den ene mannen ble også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Slått ned i sentrum
En mann ble slått ned i Haugesund sentrum. Vedkommende fikk et kutt i leppa. Han ble slått flere ganger før politiet kom til stedet. En annen mann er pågrepet, anmeldt og innsatt i varetekt.

Overstadig i Haugesund
En beruset mann ble tatt hånd om i Haugesund sentrum i natt. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og fikk sove ut rusen i drukkenskapsarresten hos politiet.

Skilter stjålet på Karmøy
I løpet av natten er det stjålet to skilter med registreringsnummer SD65801 fra en bil som sto parkert i Pilehagen i Kopervik. Ser du disse ring politiet på telefon 02800.