Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Det har i natt vært innbrudd, promillekjøring og en rekke ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.07.2015 07:14:58

Ved midnatt utagerte en person på Stord. Politiet rykket ut til stedet. Mannen var ruset og ble anmeldt for ordensforstyrrelse og for hindring av offentlig tjenestemann i sitt arbeid.

Ved 01-tiden ble det meldt om bråk på et utested i Haugesund sentrum. Politiet rykket ut til stedet. En person ble bortvist og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Ved 01.30-tiden ble det meldt om boliginnbrudd i Haugesund. Politiet har vært på stedet. Et vindu er brutt opp, men ingenting kan ses stjålet. Forholdet er imidlertid anmeldt.

Ved 03-tiden ble en 25 år gammel mann anmeldt for urinering i Haugesund sentrum. Han var villig til å vedta et forelegg.

Ved 04-tiden ble en mobiltelefon meldt stjålet i Haugesund sentrum. Den ble imidlertid gjenfunnet ved hjelp av «find my iphone»-appen. Denne ble dermed gjenforent med lykkelig eier.

Ved 05-tiden ble det meldt om bråk i Leirvik sentrum. En person er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Ved 06-tiden fredag morgen ble en mann anmeldt for promillekjøring og for ikke å ha stoppet for kontroll i Haugesund. Nødvendige prøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt – dette uten samtykke.