Menu
politi

Nok å gjøre for politiet

Narkotika på festival, båtpromille, mann tatt for tafsing, slagsmål på bensinstasjon og generelt mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 04.07.2015 06:21:11

Ved 22-tiden fredag kveld ble en 30 år gammel mann pågrepet for bruk og oppbevaring av narkotika i Skånevik. Sak er opprettet og forholdet er erkjent.

Fredag kveld ble 20 båtførere sjekket for båtpromille i Skudeneshavn. Alle var OK- bortsett fra en båtfører som ble målt til tett på grensen. Han ble pålagt å avstå fra å føre båt resten av kvelden.

Like over midnatt ble en bilfører tatt mistenkt for promillekjøring i Skånevik. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet ble beslaglagt.

Senere på natten fikk en narkotikahund fert av narkotika i en bil i Skånevik. Hunden hoppet inn og markerte. To personer avga urinprøve og det ble gjort beslag. De to var ruset på narkotika.

I Skudeneshavn ble en person i natt bortvist fra festivalen av politiet etter å ha havnet i klammeri med andre gjester på et utested.

Ved Vabakken på Stord ble en mopedbil stanset. Den er registrert for to personer, men det var fire personer i doningen, samt at det forelå begjæring om avregistrering. Bilen ble parkert og skiltene tatt. Saken er anmeldt.

I natt ble en mann bortvist fra Haugesund sentrum etter at han gikk rundt og tafset på jentene. Ingen av jentene ønsket å anmelde mannen. Storsjarmøren forlot stedet, men kom tilbake til byen etter kort tid. Denne gang ble han pågrepet og satt i arresten.

Politibåten fra Hordaland var på besøk i Skånevik i natt. Mannskapet kontrollerte en båtfører som fikk utslag. Han anmeldes for båtpromille.

Kystvaktskipet Tor stanset en båt for promillekontroll i Skudeneshavn ved 03.15-tiden i natt. Prøven var positiv på båtføreren. Forholdet er erkjennes og mannen anmeldes.

Noen festkamerater havnet i slagsmål på en bensinstasjon i Haugesund like etterpå. De to ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

På et utested i Kopervik måtte en dørvakt ha bistand fra politiet. Han ringte og klaget over uroligheter på stedet. Situasjonen var imidlertid rolig da politiet ankom, men en person etterkom ikke pålegg om å forlate stedet. Han ble innbrakt til drukkenskapsarresten.

Ved 05.30-tiden dukket tre menn opp på en privat adresse i Skudeneshavn hvor det oppsto et slagsmål. Vedkommende som befant seg i huset skal ha kommet ut med en jernstang som han brukte mot de to andre. Den ene skadde mannen ligger på Haugesund sykehus til observasjon. De to andre er innsatt i arrest.

I løpet av natten er deler av en brygge stjålet i Vikedal. Rundt fem meter av brygga er borttatt. Dette har skjedd i løpet av natten.