Menu
Politi

Nok å gjør i natt

Voldtekt i Haugesund, mann hoppet i vannet fra Indre kai og tyveri av verktøy for store verdier. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 07.05.2017 05:50:57

Hoppet fra Indre kai
En 18 år gammel mann hoppet i Smedasundet fra Indre kai ved 01.34-tiden i natt. Han svømte over til Risøy. Dette utløste en redningsaksjon. Mannen som var beruset, ble sendt til legevakten for en sjekk før han fikk overnatte i drukkenskapsarresten. Mannen bli anmeldt for ordensforstyrrelse, samt for å hindring politiet i sitt arbeid.

Voldtekt i Haugesund
En mann i Haugesund ble innsatt i varetekt i natt, etter at han ble anmeldt for forsøk på voldtekt. Hendelsen fant sted i et smug i Haugesund sentrum. Saken etterforskes av Haugesund politistasjon.

Kjørte uten førerkort
En bilfører ble anmeldt for å kjøre bil uten gyldig førerkort i natt. Det var i forbindelse med en promillekontroll på Bømlo at totalt 45 kjøretøy ble kontrollert. Det var ingen utslag på rus, men den ene bilføreren ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Stjal verktøy for betydelige verdier
Det har i løpet av natten til søndag vært innbrudd i en arbeidsbil i Haugesund. Det er stjålet verktøy for et betydelig beløp. Politiet har vært på stedet og forholdet er anmeldt.

Stjal klokker og nøkler
Det har i natt vært innbrudd og tyveri fra en bolig i Haugesund. I løpet av natten har noen tatt seg inn i boligen og stjålet to klokker og diverse nøkler. Politiet har vært på stedet for åstedsundersøkelse. Forholdet er anmeldt.