Menu
Foto: Sondre Ski

NM i undervannsfoto

Norges Dykkerforbund har tildelt Slettaa Dykkerklubb og Haugesund by norgesmesterskapet i undervannsfotografering for 2016. Mesterskapet finner sted fra 14. til 18. september.

Av Egil M Solberg | 04.04.2016 16:27:40

Norgesmesterskapet i undervannsfotografering, som samler noen av de beste UV-fotografene både nasjonalt og internasjonalt, skal i år arrangeres i farvannene rundt Haugesund by i september måned.

Haugesund har flere spektakulære undervannsområder der de konkurrerende fotografene kan dykke, og det vurderes også å stenge Smedasundet for å skape en fotoarena i indre havn under mesterskapet.

I forbindelse med mesterskapet vil mange av bildene presenteres på storskjerm i Scandic Maritim Hotell, som vil holde åpent for publiklum.

– Vi er svært godt fornøyde med å få NM i UV til Haugesund, og skal gjøre alt vi kan for å skape et vellykket arrangement. Vi kommer til å invitere samtlige klubber i området til å delta, for målet vårt er å vekke interessen for undervannsfotografering regionalt, forteller ansvarlig for søknaden i Slettaa Dykkerklubb, Joar Staveland.