Menu

Nattens politilogg

Fikk urin i hodet, narkotika på utested, skadeverk på biler, promillekjøring, offentlig drikking og en rekke ordensforstyrrelser. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 21.01.2017 07:26:39

23.22 Skadeverk på biler
En mann i 20-årene ble pågrepet for å ha utført skadeverk på biler parkert ved fergekaien i Sandvikvåg. Han var også aggressiv mot personer på steder. Satt Ble satt i varetekt.

00.37 Ufin i sentrum
En mann på 40 år etterkom ikke pålegg om å fjerne seg fra Haugesund sentrum. Han var beruset og oppførte seg ufint. Han ble satt i arrest. Mannen oppførte seg ufint og rakk tunge til tre polititjenestemenn i natt. Senere ble han arrestert i besittelse av narkotika.

01.51 Narkotika på utested
Tre menn i 20-årene ble innbrakt og mistenkt for bruk av narkotika på et utested i Haugesund. Urinprøver er tatt og det er skrevet ut anmeldelser. De ble alle dimittert etter avhørene.

02.09 Bortvist
En Mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ufin opptreden.

02.12 Promillekjøring
En mann i 20-årene ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand i natt. Han ble påtruffet i Skjoldastraumen. Mannen ble dimittert etter at nødvendige prøve var tatt.

02.23 Ville ikke fjerne seg
En mann i 40-årene ble innbrakt fra Haugesund sentrum i natt, fordi han ikke etterkom pålegg om å fjerne seg.

03.30 Offentlig drikking
En mann i 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum på grunn av drikking på offentlig sted i natt.

04.40 Fikk urin over seg
En mann i 20-årene fant ut klokken 04.38 natt til lørdag at han ville bruke hotellvinduet sitt i Haugesund som sitt urinal. En mann i 30-årene skal ha blitt truffet av strålen fra oven. Saken er anmeldt.