Menu
Politi

Nattens gjøremål for politiet

Trusler og narkotika på Karmøy, piratdrosjevirksomhet i Sauda og vakthold i boligområder på hele Haugalandet. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 04.04.2015 07:36:40

Trusler og bruk av narkotika
En kvinne i midten av 20-årene ringte politiet ved 03.55-tiden da en eks-kjæreste i natt kom på besøk. Han var ruset på narkotika og alkohol, og da han ble konfrontert med dette ble han truende. Han var også i besittelse av narkotika. Mannen som er i 30-årene var på permisjon fra en 3-årig narkodom. Han ble satt i varetekt før han returneres til fengselet.

I Sauda har politiet gitt advarsler til flere unge bilførere med mistanke om å kjøre pirattaxi. Bevissituasjonen har ikke vært solid nok til at patruljen har kunnet opprette straffesak. Politipatruljene i Sauda vil derfor følge ekstra nøye med på dette fremover.

Både sivile og uniformerte patruljer har også i natt rullet rundt i hele politidistriktet og hatt særskilt fokus på boligområder. – Det gjør vi for å passe på boligene til alle de som er bortreist i påsken, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan hos politiet.