Menu

Nattens fyll og tull

Slått ned av piratdrosje-sjåfør, høy fart på sommerdekk, antastet i Ølen, overstadig på bussen, fest med mindreårige og mange ordensforstyrrelser. Det var nok å gjøre for politiet også i natt.

Av Egil M Solberg | 22.01.2017 10:27:43

Høy fart på sommerdekk
En bil kjørte av vegen i Haugesund lørdag kveld. Det ble til alt hell ingen personskade, men det er mistanke om høy fart. Bilen ble kjørte med ett sommerdekk. Sjåføren har fått sitt førerkort beslaglagt og forholdet er anmeldt.

Fest med mindreårige
En fest på Vormedal med flere berusede mindreårige ble avsluttet sent lørdag kveld. Politiet rykket ut til stedet og ungdommene ble etterhvert hentet av foreldrene.

Antastet i Ølen
Tre unge jenter ble antastet av flere unge menn i Ølen ved 00.30-tiden i natt. Jentene ble holdt igjen og befølt. De kom seg imidlertid løs og senere ble seks menn pågrepet. De er anmeldt og saken er nå under etterforsking.

Bortvist fra Kopervik
To menn i 20-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum på grunn av en ordensforstyrrelse med slåssing i klokken 00.48 i natt. Ingen ble skadet.

Høy musikk i Haugesund
Det kom inn melding om høy musikk fra en leilighet i Haugesund sentrum ved 01.18-tiden i natt. Politiet rykket ut til stedet og fikk roet ned både lydnivået på både musikk og fest.

Løp mot sjøen
En sterkt beruset dame løpt ned mot sjøen ved Haraldshaugen i Haugesund ved 01.30-tiden i natt. Det ble igangsatt en mindre leteaksjon etter kvinnen og hun ble raskt funnet av en politihund. Det viste seg at hun hadde gjemt seg. Hun ble lagt til tørk i drukkenskapsarresten etter at hun ble funnet.

Overstadig på bussen
En beruset mann måtte vekkes av politiet ombord i en buss ved 02.06-tiden i natt. Mannen hadde da vært med bussen en hel runde og blitt med tilbake til sentrum.

Kranglefant i buret
En mann i 20-årene ble forsøkt bortvist fra sentrum av Haugesund ved 03-tiden i natt. Han etterkom ikke pålegget og ble satt i arrest. Mannen kranglet både med vakter og politi.

Slått ned av piratdrosje-sjåfør
En mann fra Tysvær ble banket opp av en pirattaxi-sjåfør utenfor sitt hjem ved 03.10-tiden i natt. Det hadde oppstått en uoverensstemmelse og mannen ble slått og sparket. Saken er anmeldt.

Ufin opptreden
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ufin opptreden ved 03.50-tiden i natt.

Ville ikke betale
En taxi på Leirvik hadde kunde ved 04.20-tiden i natt en beruset kunde som ikke kunne betale for seg. Passasjeren ble kjørt hjem av politiet.