Menu

Travel natt for politiet

Ungdomsfest ute av kontroll, førerkortbeslag, teksting på moped, åtte mann i bilen med promille, råkjøring i Åkra og ulykke i Kopervik. Dette er noen av overskriftene fra politiloggen i natt.

Av Egil M Solberg | 30.10.2016 01:39:43

Ungdomsfest ute av kontroll
Flere politipatruljer måtte ved 23.15-tiden lørdag kveld rykke ut til en bolig på Norheim. Da var en ungdomsfest kommet ut av kontroll. Opp mot 100 festdeltakere hadde dukket opp på adressen. Festen ble avsluttet og deltakerne ble sendt bort fra stedet.

Førerkortbeslag og mangler
Utrykningspolitiet avholdt lørdags kveld trafikkontroll på Toskatjørn i Haugesund. Kontrollen ble avholdt i tidsrommet mellom klokken 19.00 og 22.30. To førerkort ble beslaglagt under kontrollen. Høyeste hastighet ble målt til 113 km/t i 70-sone. Det ble også utferdiget forelegg for feil bruk av lys. En bil ble også avskiltet grunnet mangel på omregistrering.

Tekstet på moped
Da politiet lørdag avholdt trafikkontroll på Toskatjørn, var de vitne til at en 16 år gammel gutt tekstet på mobilen mens han kjørte moped. Han ble stanset og fratatt førerkortet på stedet. Da måtte han tekste for å få noen til å komme å hente han.

Åtte mann i bilen med promille
Politiet stanset ved 23.50-tiden i natt en bil med åtte personer i. Bilen er registret for fem personer. Fem av personen var da også uten sikkerhetsbelte. Dette resulterte i førerkortbeslag og anmeldelse. Bilføreren var også påvirket av alkohol.

Råkjøring i Åkra
En ung mann ble ved 23.50-tiden lørdag kveld fratatt førerkortet etter at han kjørte over 80 km/t i en 50-sone på Åkrehamn. Kjøringen ble observert av en politipatrulje, men fra avstand.

Bråk på Hellbillies-konsert
En mann i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse da han var utagerende mot vakter og gjester under konserten med Hellbillies i Sysco-arena lørdag kveld. Mannen ble bortvist fra stedet ved 00.15-tiden.

Bil på taket
En bilfører ble fløyet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus etter en ulykke i Kopervik ved 00.50-tiden i natt. Den skadde mannen var ved bevissthet da han ble fraktet fra stedet. Det skal ha vært flere passasjerer i bilen som stakk av fra stedet etter ulykken.

Slått ned i sentrum
En mann i 20-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse i sentrum av Haugesund ved 02.10-tiden i natt. Mannen skallet og slått til en annen person. Mistenkte ble også bortvist fra byen.

Angrep vakten
En gjest på et utested i Kopervik utøvde vold mot en dørvakt i 03-tiden i natt. Vakten ble lettere skadet. Voldsmannen stakk av fra stedet før politiet kom. Politiet har imidlertid fremskaffet navnet på den mistenkte mannen.

Fire menn i arresten
Fire personer ble innsatt i drukkenskapsarrest ved 03.45-tiden i natt. Én person ble innsatt og anmeldt etter at vedkommende ikke etterkom pålegg gitt av politiet under et oppdrag i Haugesund. De tre andre ble innsatt på grunn av beruselse. De var rett og slett så beruset at de ikke kunne ta vare på seg selv.

Mye høy musikk
Det har i natt vært mye bråk og mange meldinger med klager om høy musikk. Politiet opplyser at de ikke har hatt muligheten til å rykke ut på alle oppdragene.