Menu
politi

Natten for politiet

Mann slått med pinne, lampeknusing på utested, kastet mat inn i potetvogna, tyveri fra baren, narkotikabeslag og slagsmål. Dette er noen av sakene politiet har måtte rykke ut på i natt.

Av Egil M Solberg | 07.11.2015 10:21:32

00.08 Slått med pinne
Det ble meldt om slagsmål i Haugesund sentrum litt over midnatt og en politipatrulje rykket ut til stedet. En mann var da blitt slått av en annen mann med en pinne. De hadde forøvrig begge tatt seg mer enn «en pinne» og ble bortvist fra sentrum.

00.14 Lampeknusing på utested
To mann i 40-50 årene bråker og knuser lampe på et utested i Haugesund. De ble begge bortvist. Den ene etterkom imidlertid ikke pålegget og ble innsatt drukkenskapsarrest. Han ble også anmeldt.

01.18 Tatt for bruk av narkotika
En mann i trettiårene ble pågrepet og mistenkt for bruk av hasj i Haugesund i natt. Han ble avhørt og anmeldt før han ble løslatt.

01.57 Bortvist fra sentrum
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse. Mannen etterkom pålegget.

02.06 Anmeldt for ordensforstyrrelse
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter en ordensforstyrrelse i natt. Mannen ble anmeldt for forholdet.

02.11 Slagsmål på utested
En mann i førtiårene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter et slagsmål inne på et utested i natt. Ingen ble skadet.

02.18 Kastet mat
En mann i tjueårene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter en ordensforstyrrelse i sentrum av Haugesund i natt. Mannen skal ha kastet maten han fikk servert, tilbake inn i en potetvogn.

02.22 Husbråk i Haugesund
En mann i 20-årene ble innbrakt på grunn av beruselse og slåssing i en bolig i Haugesund i natt. En politipatrulje rykket ut og fikk kontroll på situasjonen.

02.27 Stjal fra baren
En mann i 20-årene ble tatt for å stjele fra baren på et utested i Haugesund sentrum i natt. Mannen måtte betale for varene han stjal før han ble bortvist.

03.01 Klammeri med vaktene
En mann i tjueårene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og klammeri med vakter i natt. Vaktene har gitt tilbakemelding om at de muligens vil anmelde mannen.

02.57 Overstadig i sentrum
En mann i tjueårene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 03-tiden i natt. Mannen var overstadig beruset og hadde problemer med å ta vare på seg selv.

03.09 Trusler i Sauda
En mann i tjueårene ble bortvist fra en adresse i Sauda i natt. Mannen var beruset og fremsatte trusler mot innehaveren av en leilighet.