Menu

Natt til søndag

Bil på taket i Førre, dumpet samboerens eiendeler, slått ned i sentrum, tre tilfeller av promillekjøring og en rekke andre ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 10.07.2016 07:42:36

Uten gyldig førerkort
En bilfører ble stanset av politiet for kjøring uten gyldig førerkort i Leirvik på Stord ved 20.15-tiden lørdag kveld. Fører er anmeldt.

Bil på taket i Førre
Det ble meldt om trafikkulykke i Stakkestadvegen på Førre i Tysvær ved 21.30-tiden lørdag kveld. Bilen hadde havnet på taket. Nødetatene rykket ut til stedet og fant en 49 år gammel mann i bilen. Han ble kjørt til sykehuset i Haugesund. Hans skadeomfang er ukjent, men det skal ikke være snakk om livstruende skader. Mannen var søndag morgen fortsatt ikke avhørt, så det er et uavklart hendelsesforløp. Mannen er imidlertid mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Dumpet samboerens eiendeler
En 25 år gammel kvinne er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter å ha dumpet samboeren sine eiendeler i Haugesund sentrum ved midnatt. Hun ønsket ikke å oppgi noe motiv overfor politiet.

Innbrudd på skole
En mann i 50-årene ble i natt pågrepet av en hundepatrulje mistenkt for innbrudd på en skole i Tysvær. Mannen hevdet at han var ute og gikk tur med lommelykten sin da han ble pågrepet ved skolen.

Promillekjøring på Karmøy
En 33 år gammel mann ble stanset kjørende i en bil på Karmøy i natt. Han er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Nødvendige prøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt.

Promillekjøring i Vikedal
En 20 år gammel mann er mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Vikedal i natt. Mannen løp fra bilen da politiet dukket opp, men han ble funnet i nærheten. Nødvendige prøver skal være tatt.

Promillekjøring i Sauda
En 19 år gammel mann er mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Sauda i natt. Mannen ble oppdaget da han kjørt på et gjerde. Nødvendige prøver også tatt av denne mannen.

Tyveri av Scooter
En scooter er stjålet fra Haugesund sentrum i løpet av natten. Dette skal være en Svart Honda SFX Sport med registreringsnummer TL 5843.

Slått ned i sentrum
En mann i 30-årene ble slått ned i Haugesund sentrum i natt. Volden fremstår som uprovosert. Den mistenkte ble pågrepet og fornærmede kjørt til sykehuset i Haugesund. Skadeomfanget er ukjent.

Mye folk på byen
Det var mange mennesker ute forskjellige steder på Haugalandet natt til søndag. To menn har måttet overnattet i arresten da de ikke klarte å ta vare på seg selv.