Menu

Miss Valentine fant drømmemannen?

Jeg er romantisk og liker å ha det gøy. Kan du passe for meg? spurte Elisabeth Ellingsen (27) på Radio Haugaland, fredag ettermiddag.

Svarene lot ikke vente på seg, for snart strømmet det på med amorøse meldinger.

Den utvalgte ble Stig Nesheim (25) fra Grinde.
Elisabeth Ellingsen (27), søkte drømmemannen via Haugaland!

Av admin | 15.02.2002 10:58:02

Elisabeth arbeider til vanlig på musikk butikken Hot Music i Haraldsgaten. Hun er også med å driver puben sconnert i Kopervik.

På valentinsdagen sist torsdag 14. februar, var hun med i Jackpot programmet på Radio Haugaland. I programmet kom det frem at Elisabeth var singel og programleder Knut Netland ba guttene om å ta kontakt ved hjelp av tekstmeldinger til studio.

Det ble til slutt funnet en date, som førte det spente paret til Bestastua. Det var gøy men vi kjenner hverandre fra før, og vi forblir bare venner, sa Elisabeth dagen etter.

Det syntes programleder Knut var litt trist så på nytt ba han guttene om å ta kontakt i fredagens Jackpot program.

Jeg leter etter en mann som er romantisk, og som kan le av det meste. Trenger noen som er tøff nok til og «sette meg på plass», av og til 😉 Men mest av alt må han være ærlig, sa Elisabeth.

Etter en vanskelig utvelgelse blant de mange håpefulle, ble det Stig Nesheim (25) som trakk det lengste strået. Hvis du liker romantiske kvelder, fart og spenning, så ta sjansen på meg, skrev Stig i tekstmeldingen til studio.

Lørdag kveld skal turtelduene ut for å spise på Escalon restaurant i Haugesund. Om det blir kjærlighet eller ikke, får vi vite på Radio Haugaland mandag i Jackpot programmet, litt over 11.