Menu
Nabolaget

Millionvinner fra Sagvåg

Fredagens millionvinner i Nabolaget var en mann på 93 år fra Sagvåg i Hordaland.

Av Egil M Solberg | 16.11.2015 16:59:39

– Det føles bra, men det er jo samtidig helt utenkelig, sier til Norsk Tipping 93-åringen og humrer.

Han var på fest med samboeren kvelden før og skal ut på ny fest i kveld, så det er mye som skjer denne helgen for den godt voksne mannen.

– Jeg har sovet godt og har det fint jeg, bedyrer han. Han er ikke helt sikker på hva han skal bruke premien til men noe hyggelig blir det i hvert fall, sier han.

– Kanskje jeg skal bytte ut bilen, den har jo gått noen år nå. Det er i hvert fall veldig moro dette, og i natt kunne jeg si til samboeren min når vi la oss, «i natt skal du få ligge med en millionær» sier han og ler godt.

Premiedryss på naboene

Det drysset også premier på millionvinnerens naboer. Kjartan Sæbø kunne juble over 100 000 kroner i gevinst.
– Joda, dette kommer godt med. I morgen skal vi i et 50-årslag så da blir det nok en slags dobbelferiring, sier Kjartan Sæbø (39) fra Sagvåg fornøyd.

– Guttungen har terget meg med at jeg kun vinner 50 og 60 kroner, men nå slår jeg tilbake. Premien går nok i regningssluket, men det er godt å få litt inn uansett. Alle monner drar, sier han fornøyd.

Gladmelding på jobb

John-Eirik Michelsen fra Sagvåg hadde levert Nabolaget på Kiwibutikken han jobbet.- Jeg og samboeren kjøpte bil i dag, men jeg sa til henne at det var ikke noe problem for jeg skulle vinne i Nabolaget, sier Michelsen. Bare timer senere da han satt på jobb, ringte Norsk Tipping.