Menu

Mika tilbake i HHK!

- Det er klart det er mange grep som må tas i klubben for å få ett opprykk, men spillere, trenere og apparatet henger sammen. Dette er poster som man må jobbe med sier Mika Nurmi til Radio Haugaland

Av admin | 11.05.2010 15:16:17

– Jeg vurderte dette noen ganger når forespørselen kom. Jeg kjenner flere av de personene som jobber i HHK når jeg var her. Disse personene ville at jeg skulle vær med igjen og da kjennes det gøy ut at jeg har gjort en god jobb sist jeg var der og forlot klubben med blanke ark sier Nurmi.

HØR LYDFIL: MIKA TILBAKE I HHK!
Mika ønkser mindre skader enn det Krister Lindgren hadde, til jul.

Mika håper at han ikke får like mange skader som Krister Lindgren hadde og forteller til Radio Haugaland at dette er noe han allerede har meddelt julenissen.

Av Arnstein Jensen | 11.05.2010 kl.15:16