Menu
Politi

Mer av det vanlige for politiet

Bar på skilt, pizzakrangel, trimmet moped, høy musikk, anabole steroider og bilkjøring i narkorus. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 20.06.2015 09:24:59

21.15 Narkotika og anabole steroider
En sivil UP patrulje med narkotikahund stanset en bilfører i 20-årene i Haugesund sentrum. Det ble funnet narkotika i bilen. Mannen ble pågrepet og innsatt i varetekt. Det ble ransaket på hans bopel, og funnet mer narkotika, samt brukerutstyr og anabole steroider. Sak er opprettet.

01.15 Bilkjøring i narkorus
Sivil UP patrulje med narkotika hund stanset en bil, øst for Haugesund sentrum. Kvinnelig fører og mannlig passasjer fremstod som påvirket av narkotika. Begge er i 20-årene. Begge ble pågrepet for bruk av narkotika, og innsatt i varetekt. Damen ble også fremstilt for blodprøve og klinisk test, da hun blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det ble ransaket på deres bopel, og funnet bla. narkotika og brukerutstyr. Sak er opprettet.

01.15 Trimmet moped i Haugesund
En politipatrulje avskiltet en trimmet moped sør i Haugesund. Fører var en gutt i tenårene. Forut kjørte mopeden i Karmsundgata. Fører av mopeden ble ilagt et forenklet forelegg pålydende kr. 4200.- for ulovlig trimming av moped.

02.55 Bar på stopp skilt
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum da han i beruset tilstand gikk rundt og bar på et stopp forbudt skilt.

03.00 Urinering på offentlig sted
En mann i slutten av 30-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted på Stord.

03.15 Høy musikk
Politiet var på en sted på Åkra hvor det var meldt om høy musikk. Da patruljen kom frem var det imidlertid rolig på adressen.

04.10 Pizzakrangel i Haugesund
Tre østeuropeere ble bortvist fra Haugesund sentrum til klokken 08.00, da de kranglet innbyrdes om hvem som skulle betale for en pizza.

04.15 Høy musikk i Haugesund
Politiet har vært på to adresser i Haugesund, og dempet høy musikk i natt. Dette skjedde klokken 01.30 og klokken 04.15.

Operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt var i natt Andre Skram Hansen.