Menu
Medhaug
Arkivbilde

Medhaug har sagt opp

Administrerende direktør Jan Birger Medhaug har sagt opp stillingen ved Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus.

Av Egil M Solberg | 26.01.2016 12:10:36

– Jeg konstaterer at det i dag gjøres noen ulike vurderinger rundt strategi- og verdivalg, og da har jeg funnet det prinsipielt og faktisk rett å si opp min stilling som toppleder for den samlede virksomheten, sier Medhaug i en pressemelding tirsdag.

Styreleder Bjørn Bugge i HSR, henviser ifølge Haugesunds Avis til Jan Birger Medhaug å kommentere hvorfor han har sagt opp stillingen som administrerende direktør.

– Jeg har respekt for beslutningen og begrunnelsen hans. Vi har avtalt – og det er jeg glad for – at Medhaug skal bistå oss etter behov i byggeprosjektet, som blir fullført til sommeren. Dette har vært hans hjertebarn i flere år, sier styrelederen til avisa.