Menu

Mange slagsmål i natt

Politiet fikk natt til søndag melding om mange slagsmål i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 03.01.2010 09:56:35

En 19 år gammel mann fikk slått ut en tann på Bømlo ved 23-tiden lørdag kveld. Mannen hadde blitt påført gjentatte slag og spark. Han ble kjørt til legevakten for behandling.

En mann ble slått bevisstløs på et utested i Haugesund ved 01-tiden natt til søndag. Gjerningsmannen ble tatt med i arresten og den skadde tatt med til legevakten.

Det oppsto slåsskamp på en serveringsplass i Kopervik ved 01.30-tiden natt til søndag. En mann ble bortvist fra stedet, men ingen skal ha kommet til skade.

En 20-årig mann ble påført diverse slag under en krangel på en fest Vest i Haugesund ved 02-tiden natt til søndag. Han ble funnet blodig og lettkledd ute i kulden av politiet. Mannen fikk behandling på legevakten. Gjerningsmennene er kjente for politiet.

Det ble meldt om blind vold i Hovedgata i Kopervik ved 02.10-tiden natt til søndag. En mann skal da umotivert ha blitt slått ned. Fornærmede vil vurdere å anmelde forholdet. Gjerningsmannen er kjent for politiet.

Ved 03-tiden mottar politiet melding om at to personer slåss ved Risøybrua. Slagsmålet fortsetter fra brua og ned på kaien. Da politiet kom til stedet var de to rolige og lovet å avslutte slåssingen. Ingen av de to kom til skade.

Av Egil M Solberg | 03.01.2010 kl.09:5