Menu

Mange klager på høy musikk

Politiet har i løpet av natten mottatt en rekke klager på høy musikk og festing. En 21 år gammel eier av en leilighet i østre bydel av Haugesunden bli anmeldt.

Av admin | 29.05.2010 08:41:34

Første melding om høy musikk kom fra Vormedalsvegen litt før midnatt. Her hadde ikke politiet mulighet til å sjekke stedet før etter en stund- da var det rolig.

Neste melding kom inn fra Haraldsgata kort tid senere. Her ble det også meldt om høy musikk med skrik og skrål.

Deretter klage fra Torvastad. Den fikk politiet ikke anledning til å sjekke opp på grunn av andre oppdrag.

Neste klage var fra Kirkegaten i Kopervik, og nok en gang var det høy musikk og festing naboer klaget over. Innehaveren fikk besøk av politiet og lukket vinduene og dempet musikken.

Neste klage var fra Bremnes. Politiet var også denne gangen opptatt med annet og fikk ikke gjort noe med dette.

Neste klage var fra Førresfjorden. Høy musikk og festing holdt naboene våken gjennom natten. Politiet var også denne gangen opptatt med andre ting.

Neste klage var kl. 0355, og denne gangen var det fra østre bydel i Haugesund at naboene fortvilet. Politiet var på stedet etter 10 min og fikk innehaver til å dempe musikken og lukke altandøren. Kl. 0420 måtte imidlertid politiet tilbake på adressen etter å ha mottatt ny klage. Denne gangen ble festen avsluttet av politiet og gjestene ble sendt på dør. Eier av leiligheten, en mann på  21 år, vil bli anmeldt.

Av Egil M Solberg | 29.05.2010 kl.08:41